Australian Bodycare Naturligt Peeling Serum med AHA-fruktsyra 30 ml

129.00kr

Beskrivning

Australian Bodycare Naturligt Peeling Serum med AHA-fruktsyra - För en fräsch och strålande hud

Australian Bodycare Naturligt Peeling Serum med AHA-fruktsyra är en innovativ ansiktspeeling som hjälper till att avlägsna döda hudceller och ge dig en fräsch och strålande hud. Med dess naturliga ingredienser och effektiva formula är detta serum perfekt för dig som vill förbättra hudens textur och få en jämnare hudton.

Fördelarna med AHA-fruktsyra

AHA-fruktsyra, eller alfahydroxisyra, är en naturlig syra som kommer från frukter och mjölk. Den har en förmåga att lösa upp bindningarna mellan döda hudceller, vilket gör det lättare för dem att avlägsnas från hudens yta. Detta resulterar i en förnyad hud med ökad lyster och jämnare struktur.

Effektiv exfoliering för en klarare hud

Australian Bodycare Naturligt Peeling Serum med AHA-fruktsyra ger en effektiv exfoliering av huden. Genom att applicera serumet på rengjord hud och låta det verka i några minuter, kan du enkelt avlägsna döda hudceller och orenheter. Resultatet blir en klarare och mer strålande hud.

Naturliga ingredienser för skonsam behandling

Det som gör Australian Bodycare Naturligt Peeling Serum unikt är dess användning av naturliga ingredienser. Serumet innehåller bland annat tea tree-olja, som är känd för sina antibakteriella egenskaper och hjälper till att bekämpa orenheter och akne. Dessutom är serumet fritt från parabener och andra skadliga kemikalier, vilket gör det skonsamt för huden.

Användning och rekommendationer

För att använda Australian Bodycare Naturligt Peeling Serum med AHA-fruktsyra, applicera en liten mängd på rengjord hud och massera försiktigt in i ansiktet. Låt serumet verka i några minuter och skölj sedan av med ljummet vatten. För bästa resultat rekommenderas att använda serumet 1-2 gånger i veckan.

Sammanfattning

Australian Bodycare Naturligt Peeling Serum med AHA-fruktsyra är en effektiv ansiktspeeling som hjälper till att avlägsna döda hudceller och ge dig en fräsch och strålande hud. Med dess naturliga ingredienser och skonsamma formula är detta serum perfekt för dig som vill förbättra hudens textur och få en jämnare hudton. Använd serumet regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en klarare och mer strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Australian Bodycare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Australian Bodycare Naturligt Peeling Serum med AHA-fruktsyra 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram