Rea!

Australian Bodycare Slow–aging Serum för mogen hud med rynkor 30 ml

103.00kr

Beskrivning

Australian Bodycare Slowaging Serum för mogen hud med rynkor - 30 ml

Australian Bodycare Slowaging Serum är en avancerad hudvårdsprodukt speciellt utformad för mogen hud med rynkor. Med sina effektiva ingredienser och unika formula hjälper detta serum till att minska synliga ålderstecken och ge huden en ungdomlig lyster.

Fördelar med Australian Bodycare Slowaging Serum

- Minskar synliga ålderstecken: Serumet är berikat med kraftfulla antioxidanter och fuktgivande ingredienser som hjälper till att minska synliga rynkor, fina linjer och åldersfläckar. Det hjälper också till att förbättra hudens elasticitet och fasthet. - Återfuktar och återställer: Serumet innehåller naturliga fuktgivande ämnen som hjälper till att återfukta och återställa hudens naturliga fuktbalans. Det hjälper till att förhindra torrhet och stramhet, vilket är vanligt hos mogen hud. - Ger en ungdomlig lyster: Med regelbunden användning av Australian Bodycare Slowaging Serum får huden en ungdomlig lyster och jämnare hudton. Serumet hjälper till att förbättra hudens struktur och ger en fräsch och strålande hud.

Användning

Applicera serumet på rengjord hud morgon och kväll. Massera försiktigt in serumet i ansikte och hals tills det har absorberats helt. För bästa resultat rekommenderas att använda serumet tillsammans med andra produkter från Australian Bodycare Slowaging-serien.

Sammanfattning

Australian Bodycare Slowaging Serum är en kraftfull hudvårdsprodukt som är speciellt utformad för mogen hud med rynkor. Med sina effektiva ingredienser hjälper serumet till att minska synliga ålderstecken, återfukta huden och ge en ungdomlig lyster. Använd detta serum regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en fräsch och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Australian Bodycare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Australian Bodycare Slow–aging Serum för mogen hud med rynkor 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram