Rea!

BABOR Ampoule Concentrates Hydration Algae Vitalizer 7x2 ml

  • Fuktgivande serum
  • Alger för vitalitet
  • 7 ampuller á 2 ml

Detta fuktgivande serum innehåller alger som ger huden ny vitalitet. Med 7 ampuller á 2 ml får du en långvarig effekt och en intensiv återfuktning. Serumet är perfekt för dig som vill ge din hud extra näring och lyster. Använd det regelbundet för att uppnå en frisk och strålande hud.

300.00kr

  • ✅ Förbättrar hudens fuktbalans och vitalitet.

  • ✅ Innehåller algextrakt som ger näring och återfuktar huden.

  • ✅ Serumet kommer i praktiska ampuller för enkel användning.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

  • ✅ Ger en fräsch och strålande hud med förnyad lyster.

Beskrivning

Babor Ampoule Concentrates Hydration Algae Vitalizer - Fuktgivande serum för ansiktet

Babor Ampoule Concentrates Hydration Algae Vitalizer är ett fuktgivande serum som är speciellt utformat för att ge intensiv återfuktning till huden i ansiktet. Med sin unika formula och högkoncentrerade ingredienser är detta serum perfekt för att ge din hud den extra fuktboost den behöver.

Fuktgivande serum för optimal hudvård

Detta serum är en del av Babor's Ampoule Concentrates-serie, som är känd för sina effektiva och högkvalitativa produkter för hudvård. Serumet innehåller en kombination av fuktgivande ingredienser, inklusive algextrakt, som hjälper till att återfukta och vitalisera huden på djupet.

Intensiv återfuktning för torr och livlös hud

Om du lider av torr och livlös hud kan detta serum vara den perfekta lösningen för dig. Serumet är utformat för att ge omedelbar återfuktning och hjälpa till att återställa hudens naturliga fuktbalans. Genom att använda serumet regelbundet kan du förbättra hudens elasticitet och ge den en frisk och strålande lyster.

Användning och fördelar

Babor Ampoule Concentrates Hydration Algae Vitalizer kommer i små ampuller för engångsbruk, vilket gör det enkelt att använda och dosera rätt mängd serum varje gång. Applicera serumet på rengjord hud och massera försiktigt in det i ansiktet och på halsen. Serumet kan användas som en del av din dagliga hudvårdsrutin eller som en intensiv behandling vid behov. Fördelarna med att använda detta serum inkluderar: - Intensiv återfuktning för torr och livlös hud - Förbättrad elasticitet och lyster - Djupverkande fuktgivning för optimal hudhälsa - Enkel och praktisk förpackning för engångsbruk

Sammanfattning

Babor Ampoule Concentrates Hydration Algae Vitalizer är ett fuktgivande serum som är perfekt för att ge din hud den extra fuktboost den behöver. Med sin unika formula och högkoncentrerade ingredienser hjälper detta serum till att återfukta och vitalisera huden på djupet. Använd detta serum regelbundet för att förbättra hudens elasticitet och ge den en frisk och strålande lyster.

Ytterligare information

Varumärke

BABOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BABOR Ampoule Concentrates Hydration Algae Vitalizer 7x2 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram