Rea!

Biodroga MD EGF/R Cell Booster Eye Care 15 ml

1,280.00kr

Beskrivning

Biodroga MD EGFR Cell Booster Eye Care - Ögonkräm för ungdomlig hud

Biodroga MD EGFR Cell Booster Eye Care är en avancerad ögonkräm som är speciellt utformad för att ge ungdomlig och strålande hud runt ögonområdet. Denna produkt är en del av Biodroga MD:s innovativa hudvårdsserie och är känd för sina effektiva ingredienser och resultat.

Fördelar med Biodroga MD EGFR Cell Booster Eye Care

Biodroga MD EGFR Cell Booster Eye Care är formulerad med en unik kombination av ingredienser som arbetar tillsammans för att ge en rad fördelar för huden runt ögonen. Här är några av de viktigaste fördelarna med denna ögonkräm: 1. Minskar synliga ålderstecken: Med hjälp av avancerade ingredienser som EGFR (epidermal growth factor receptor) och peptider, hjälper denna ögonkräm till att minska synliga ålderstecken som fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen. 2. Förbättrar hudens elasticitet: Genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin hjälper denna ögonkräm till att förbättra hudens elasticitet och fasthet. Resultatet blir en fastare och mer ungdomlig hud runt ögonområdet. 3. Minskar svullnad och påsar under ögonen: Den lugnande och antiinflammatoriska formuleringen i denna ögonkräm hjälper till att minska svullnad och påsar under ögonen. Detta ger ett piggare och mer vaket utseende. 4. Återfuktar och skyddar huden: Biodroga MD EGFR Cell Booster Eye Care innehåller även fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och skydda den känsliga huden runt ögonen. Detta hjälper till att förhindra torrhet och bevarar hudens naturliga fuktbalans.

Användning av Biodroga MD EGFR Cell Booster Eye Care

För att få bästa resultat rekommenderas det att använda Biodroga MD EGFR Cell Booster Eye Care morgon och kväll. Applicera en liten mängd ögonkräm på rengjord hud runt ögonområdet och klappa försiktigt in produkten tills den absorberas helt.

Sammanfattning

Biodroga MD EGFR Cell Booster Eye Care är en avancerad ögonkräm som är utformad för att ge ungdomlig och strålande hud runt ögonområdet. Med sina effektiva ingredienser hjälper denna ögonkräm till att minska synliga ålderstecken, förbättra hudens elasticitet, minska svullnad och påsar under ögonen samt återfukta och skydda huden. Använd denna ögonkräm regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en ungdomligare och mer strålande hud runt ögonen.

Ytterligare information

Varumärke

Biodroga MD

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Biodroga MD EGF/R Cell Booster Eye Care 15 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram