Rea!

Biosan Basica Vital 800 g

  • Naturliga ingredienser
  • 800 g förpackning
  • Multivitamin och mineraler

Biosan Basica Vital är en populär multivitamin- och mineralprodukt som innehåller naturliga ingredienser. Förpackningen är på 800 g och räcker länge. Produkten är speciellt framtagen för att tillgodose kroppens behov av viktiga vitaminer och mineraler. Med Biosan Basica Vital kan du säkerställa att du får i dig de näringsämnen som behövs för att hålla dig frisk och pigg.

407.00kr

  • ✅ Innehåller 800 g av Biosan Basica Vital

  • ✅ Multivitamin med vitaminer och mineraler

  • ✅ Bidrar till att upprätthålla kroppens normala funktioner

  • ✅ Kan hjälpa till att minska trötthet och utmattning

  • ✅ Passar för personer som behöver extra näringsstöd

Beskrivning

Biosan Basica Vital - En Multivitamin för Optimal Hälsa

Biosan Basica Vital är en högkvalitativ multivitamin som är utformad för att ge dig en optimal hälsa och välbefinnande. Denna produkt är speciellt framtagen för att tillgodose dina dagliga behov av vitaminer och mineraler, och hjälper dig att upprätthålla en balanserad och näringsrik kost.

Fördelarna med Biosan Basica Vital

Biosan Basica Vital innehåller en unik sammansättning av essentiella näringsämnen som är nödvändiga för kroppens normala funktion. Denna multivitamin är rik på vitaminer och mineraler som stödjer immunsystemet, främjar en normal ämnesomsättning och ger dig energi för att klara av vardagens utmaningar.

Viktiga ingredienser

Biosan Basica Vital innehåller en rad viktiga ingredienser som är avgörande för att upprätthålla en god hälsa. Bland dessa ingredienser finns vitamin C, vitamin D, vitamin E, B-vitaminer, järn, zink och magnesium. Dessa näringsämnen spelar en viktig roll i att stärka immunförsvaret, främja en normal muskelfunktion och bidra till att minska trötthet och utmattning.

Hur man använder Biosan Basica Vital

Det rekommenderas att ta en portion av Biosan Basica Vital dagligen. En portion består av en skopa (ca 10 g) som blandas med vatten eller juice. Det är bäst att inta multivitaminen tillsammans med en måltid för att säkerställa optimal absorption av näringsämnena.

Varför välja Biosan Basica Vital

Biosan Basica Vital är ett utmärkt val för dem som vill säkerställa att de får i sig alla nödvändiga näringsämnen för att upprätthålla en god hälsa. Denna multivitamin är tillverkad av högkvalitativa ingredienser och är fri från onödiga tillsatser. Dessutom är Biosan Basica Vital tillgänglig till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt alternativ för alla som vill investera i sin hälsa.

Sammanfattning

Biosan Basica Vital är en högkvalitativ multivitamin som är utformad för att ge dig en optimal hälsa och välbefinnande. Med sin unika sammansättning av viktiga näringsämnen hjälper den till att stärka immunförsvaret, främja en normal ämnesomsättning och ge dig energi för att klara av vardagens utmaningar. Ta en portion dagligen för att säkerställa att du får i dig alla nödvändiga vitaminer och mineraler för att upprätthålla en balanserad kost och en sund livsstil. Välj Biosan Basica Vital för att investera i din hälsa och välbefinnande.

Ytterligare information

Varumärke

Biosan

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Biosan Basica Vital 800 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram