Burt's Bees Lip Shimmer Apricot 3 g

89.00kr

Beskrivning

Burts Bees Lip Shimmer Apricot - För naturligt vackra och mjuka läppar

Burts Bees Lip Shimmer Apricot är en fantastisk produkt för dig som vill ha vackra och mjuka läppar. Med sin naturliga formula och underbara aprikosfärg ger den dina läppar en subtil färg och samtidigt vårdar dem på djupet.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Burts Bees Lip Shimmer Apricot är tillverkad med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser. Den innehåller bland annat bivax, sheasmör och E-vitamin som hjälper till att återfukta och skydda dina läppar. Dessa ingredienser är kända för sina vårdande egenskaper och gör att dina läppar känns mjuka och smidiga.

Subtil färg och glans

Med Burts Bees Lip Shimmer Apricot får dina läppar en subtil färg och glans. Den aprikosfärgade nyansen ger en fräsch och naturlig look som passar perfekt för både vardag och fest. Du kan enkelt bygga upp intensiteten genom att applicera flera lager, vilket gör att du kan anpassa färgen efter dina önskemål.

Enkel applicering och långvarig effekt

Burts Bees Lip Shimmer Apricot kommer i en praktisk och smidig förpackning som gör det enkelt att applicera produkten. Den har en mjuk och krämig konsistens som glider smidigt över läpparna. Dessutom har den en långvarig effekt, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att färgen ska försvinna under dagen.

Varför välja Burts Bees Lip Shimmer Apricot?

- Naturliga ingredienser som vårdar och skyddar läpparna - Subtil aprikosfärg för en fräsch och naturlig look - Enkel applicering och långvarig effekt - Mjuka och smidiga läppar hela dagen Sammanfattningsvis är Burts Bees Lip Shimmer Apricot en utmärkt produkt för dig som vill ha vackra och mjuka läppar. Med sin naturliga formula och subtila färg ger den dig en fräsch och naturlig look. Prova den idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Burt's Bees

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Burt's Bees Lip Shimmer Apricot 3 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram