Rea!

Burt's Bees Tinted Lip Balm Hibiscus 4,25 g

77.00kr

Beskrivning

Burts Bees Tinted Lip Balm Hibiscus - För naturligt vackra läppar

Burts Bees Tinted Lip Balm Hibiscus är en fantastisk produkt för dig som vill ha vackra och välmående läppar. Med en subtil färg och vårdande egenskaper är denna läppbalsam ett perfekt val för att ge dina läppar en fräsch och naturlig look.

Vårdande egenskaper för mjuka och återfuktade läppar

Burts Bees Tinted Lip Balm Hibiscus är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att vårda och återfukta dina läppar. Bivax och sheasmör är kända för sina fuktgivande egenskaper och hjälper till att hålla läpparna mjuka och smidiga. Hibiskusolja ger en subtil färg och samtidigt skyddar läpparna mot yttre påfrestningar.

Naturlig färg för en fräsch look

Med Burts Bees Tinted Lip Balm Hibiscus får du en naturlig färg på dina läppar. Den subtila nyansen av hibiskus ger en fräsch och ungdomlig look. Perfekt för både vardag och speciella tillfällen när du vill ha en naturlig och fräsch makeup.

Enkel applicering för snabb och smidig användning

Burts Bees Tinted Lip Balm Hibiscus kommer i en praktisk förpackning som gör det enkelt att applicera produkten. Den mjuka och krämiga konsistensen glider smidigt över läpparna och ger omedelbar fukt och färg. Du kan enkelt bära med dig läppbalsamet i handväskan för snabb och smidig användning när du behöver fräscha upp din look.

Sammanfattning

Burts Bees Tinted Lip Balm Hibiscus är det perfekta valet för dig som vill ha naturligt vackra läppar. Med vårdande egenskaper och en subtil färg ger denna läppbalsam dig mjuka och återfuktade läppar samtidigt som den ger en fräsch och naturlig look. Enkel applicering och praktisk förpackning gör det lätt att använda produkten när du behöver det. Ge dina läppar det bästa med Burts Bees Tinted Lip Balm Hibiscus!

Ytterligare information

Varumärke

Burt's Bees

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Burt's Bees Tinted Lip Balm Hibiscus 4,25 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram