DECLÉOR Néroli Bigarade Aromessence Serum 15 ml

529.00kr

Beskrivning

Decleor Neroli Bigarade Aromessence Serum - Ansiktsolja för strålande hud

Decleor Neroli Bigarade Aromessence Serum är en fantastisk ansiktsolja som ger din hud en strålande och ungdomlig lyster. Denna produkt är perfekt för dig som vill ge din hud extra näring och återfuktning. Med sina naturliga ingredienser och aromatiska doft är denna ansiktsolja en riktig lyx för din hudvårdsrutin.

Fördelar med Decleor Neroli Bigarade Aromessence Serum

Decleor Neroli Bigarade Aromessence Serum har många fördelar för din hud. Här är några av dem: 1. Djup återfuktning: Denna ansiktsolja är berikad med närande oljor som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden på djupet. Din hud kommer att kännas mjuk och smidig efter användning. 2. Strålande lyster: Med regelbunden användning av denna ansiktsolja kommer din hud att få en naturlig och hälsosam lyster. Oljans ljusreflekterande egenskaper ger din hud en vacker glöd. 3. Anti-aging effekt: Decleor Neroli Bigarade Aromessence Serum är rik på antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler och förebygga ålderstecken. Din hud kommer att kännas fastare och mer ungdomlig. 4. Lugnande och avslappnande: Denna ansiktsolja har en härlig aromatisk doft av neroli som hjälper till att lugna sinnet och skapa en avslappnande stämning. Perfekt att använda som en del av din kvällsrutin för att varva ner och förbereda dig för en god natts sömn.

Användning av Decleor Neroli Bigarade Aromessence Serum

För att få bästa resultat av Decleor Neroli Bigarade Aromessence Serum, följ dessa enkla steg: 1. Rengör ansiktet noggrant och se till att huden är torr innan applicering. 2. Ta några droppar av ansiktsoljan i handflatan och värm upp oljan genom att gnugga händerna tillsammans. 3. Applicera oljan på ansiktet och massera försiktigt in den i huden med cirkulära rörelser. Undvik området runt ögonen. 4. Låt oljan absorberas helt innan du applicerar din vanliga fuktighetskräm eller makeup. 5. Använd ansiktsoljan morgon och kväll för bästa resultat.

Sammanfattning

Decleor Neroli Bigarade Aromessence Serum är en lyxig ansiktsolja som ger din hud näring, återfuktning och en strålande lyster. Med sina naturliga ingredienser och avslappnande doft är denna produkt perfekt för dig som vill ge din hud en extra boost av skönhet och välbefinnande. Prova denna ansiktsolja och upplev själv dess fantastiska effekter på din hud.

Ytterligare information

Varumärke

Decléor

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”DECLÉOR Néroli Bigarade Aromessence Serum 15 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram