Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel 15 ml

735.00kr

Beskrivning

Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel - För en pigg och ungdomlig ögonkontur

Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel är en avancerad ögonkräm som är speciellt utformad för att ge dig en pigg och ungdomlig ögonkontur. Med sin unika formula och kraftfulla ingredienser hjälper denna ögonkräm till att reducera synliga ålderstecken runt ögonen, såsom fina linjer, rynkor och mörka ringar.

Fördelar med Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel

Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel erbjuder flera fördelar för din ögonkontur: 1. Minskar synliga ålderstecken: Den avancerade formulan i denna ögonkräm är berikad med peptider som hjälper till att reducera synliga ålderstecken runt ögonen. Genom att regelbundet använda denna ögonkräm kan du uppleva en synlig minskning av fina linjer och rynkor. 2. Minskar mörka ringar: Denna ögonkräm innehåller även ingredienser som hjälper till att minska mörka ringar under ögonen. Genom att applicera krämen dagligen kan du få en jämnare och mer strålande hudton runt ögonen. 3. Återfuktar och återställer: Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel är också formulerad för att ge intensiv återfuktning till den känsliga huden runt ögonen. Den hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans och ger en mjuk och smidig känsla.

Användning

För att få bästa resultat, följ dessa enkla steg: 1. Rengör ansiktet noggrant och se till att huden är torr innan applicering. 2. Ta en liten mängd av ögonkrämen och applicera den försiktigt runt ögonområdet. 3. Klappa försiktigt in krämen med fingertopparna tills den har absorberats helt. 4. Använd morgon och kväll för optimala resultat.

Sammanfattning

Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel är en avancerad ögonkräm som hjälper till att reducera synliga ålderstecken runt ögonen. Med sin unika formula och kraftfulla ingredienser ger den en pigg och ungdomlig ögonkontur. Genom att regelbundet använda denna ögonkräm kan du uppleva minskade fina linjer, rynkor och mörka ringar. Applicera krämen dagligen för att återfukta och återställa huden runt ögonen. Beställ din Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel idag för att få en strålande och ungdomlig ögonkontur.

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel 15 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram