Rea!

DuoDERM Extra Thin 10 x 10cm 5 st

123.00kr

Beskrivning

Duoderm Extra Thin kompress - För snabb och effektiv sårläkning

Duoderm Extra Thin kompress är en innovativ produkt som är speciellt utformad för att främja snabb och effektiv läkning av sår. Denna kompress är tillverkad av högkvalitativt material och är idealisk för användning på både mindre och större sår.

Fördelar med Duoderm Extra Thin kompress

Duoderm Extra Thin kompress erbjuder flera fördelar för sårläkning och är en populär produkt bland både vårdpersonal och patienter. Här är några av de främsta fördelarna med denna kompress: 1. Snabb läkning: Duoderm Extra Thin kompress främjar snabb sårläkning genom att skapa en optimal miljö för såret att läka. Den skyddar såret mot yttre påverkan och främjar samtidigt en fuktig miljö som är gynnsam för läkningsprocessen. 2. Smärtlindring: Kompressen är utformad för att minska smärta och obehag i samband med sår. Dess mjuka och tunna material minskar friktionen mot såret och ger en bekväm upplevelse för användaren. 3. Skydd mot infektioner: Duoderm Extra Thin kompress fungerar som en barriär mot bakterier och andra skadliga ämnen som kan orsaka infektioner. Den hjälper till att hålla såret rent och skyddat under läkningsprocessen. 4. Användarvänlig: Kompressen är enkel att använda och kan enkelt anpassas efter sårets storlek och form. Den är självhäftande och behöver inte bytas ut lika ofta som traditionella förband, vilket gör den både praktisk och kostnadseffektiv.

Hur används Duoderm Extra Thin kompress?

Duoderm Extra Thin kompress är enkel att applicera och använda. Här är några steg för att använda denna produkt: 1. Rengör såret: Innan du applicerar kompressen är det viktigt att rengöra såret noggrant för att undvika infektioner. 2. Klipp kompressen: Klipp kompressen i önskad storlek och form som passar såret. 3. Applicera kompressen: Ta bort skyddsfilmen från kompressens baksida och placera den försiktigt över såret. Se till att kompressen täcker hela såret och att kanterna sitter ordentligt fast. 4. Byt kompressen: Duoderm Extra Thin kompress kan sitta på plats i flera dagar, beroende på sårets storlek och läkningsprocessen. Byt kompressen när den blir fuktig eller när det rekommenderas av din vårdpersonal.

Varför välja Duoderm Extra Thin kompress?

Duoderm Extra Thin kompress är en pålitlig och effektiv produkt för sårläkning. Dess unika egenskaper och fördelar gör den till ett utmärkt val för alla som behöver snabb och effektiv sårläkning. Genom att använda Duoderm Extra Thin kompress kan du vara säker på att du ger ditt sår den bästa möjliga vård och främjar en snabb läkningsprocess. Beställ din Duoderm Extra Thin kompress idag och upplev fördelarna med denna innovativa produkt för sårläkning.

Ytterligare information

Varumärke

DuoDERM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”DuoDERM Extra Thin 10 x 10cm 5 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram