Rea!

Estelle & Thild BioHydrate Night Cream 50 ml

175.00kr

Beskrivning

Estelle & Thild Biohydrate Night Cream - Nattkräm för intensiv återfuktning

Estelle & Thild Biohydrate Night Cream är en nattkräm som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning till din hud under natten. Denna nattkräm är en del av Estelle & Thilds Biohydrate-serie, som är känd för sina naturliga och ekologiska ingredienser som är skonsamma mot huden.

Fördelar med Estelle & Thild Biohydrate Night Cream

- Intensiv återfuktning: Denna nattkräm är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden under natten. Den hjälper till att bekämpa torrhet och ger en fräsch och återfuktad känsla när du vaknar. - Naturliga ingredienser: Estelle & Thild är känt för sina naturliga och ekologiska produkter. Denna nattkräm innehåller inga skadliga kemikalier eller syntetiska tillsatser, vilket gör den lämplig för alla hudtyper, även känslig hud. - Anti-aging egenskaper: Utöver att ge intensiv återfuktning hjälper denna nattkräm också till att minska synliga ålderstecken och förbättra hudens elasticitet. Den innehåller antioxidantrika ingredienser som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och för tidigt åldrande.

Hur man använder Estelle & Thild Biohydrate Night Cream

1. Rengör ansiktet noggrant innan du applicerar nattkrämen. 2. Ta en liten mängd av krämen och applicera den jämnt över ansiktet och halsen. 3. Massera försiktigt in krämen i huden tills den absorberas helt. 4. Använd varje kväll innan du går och lägger dig för bästa resultat.

Varför välja Estelle & Thild Biohydrate Night Cream

Estelle & Thild Biohydrate Night Cream är ett utmärkt val för dig som letar efter en nattkräm som ger intensiv återfuktning och samtidigt är skonsam mot huden. Dess naturliga och ekologiska ingredienser gör den lämplig för alla hudtyper och dess anti-aging egenskaper hjälper till att förbättra hudens hälsa och utseende. Beställ Estelle & Thild Biohydrate Night Cream idag och upplev fördelarna med denna fantastiska nattkräm för intensiv återfuktning och anti-aging egenskaper. Ge din hud den omsorg den förtjänar och vakna upp till en fräsch och strålande hud varje morgon!

Ytterligare information

Varumärke

Estelle & Thild

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Estelle & Thild BioHydrate Night Cream 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram