Rea!

Gilette King C. Gillette Skägg & Ansiktstvätt 350 ml

122.00kr

Beskrivning

Gillette King C. Gillette Skägg- och ansiktstvätt - För en fräsch och välvårdad look

Gillette King C. Gillette Skägg- och ansiktstvätt är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att ge män en komplett ansiktsvårdsrutin. Med denna produkt kan du enkelt rengöra och vårda både ditt skägg och ditt ansikte på ett effektivt sätt.

Effektiv rengöring för skägg och ansikte

Denna skägg- och ansiktstvätt från Gillette King C. Gillette är utformad för att effektivt rengöra både skägget och ansiktet. Den är berikad med noggrant utvalda ingredienser som hjälper till att avlägsna smuts, olja och andra orenheter från både skägget och huden. Resultatet är en ren och fräsch känsla som varar hela dagen.

Vårdande egenskaper för skägg och hud

Förutom att rengöra, har denna skägg- och ansiktstvätt även vårdande egenskaper. Den innehåller närande ingredienser som hjälper till att hålla både skägget och huden mjuk och smidig. Genom att använda denna produkt regelbundet kan du förbättra skäggets och hudens allmänna hälsa och utseende.

Enkel att använda

Gillette King C. Gillette Skägg- och ansiktstvätt är enkel att använda. Applicera en liten mängd av produkten i fuktigt skägg och ansikte. Massera försiktigt in i huden och skägget för att skapa ett lödder. Skölj sedan noggrant med varmt vatten. För bästa resultat, använd denna skägg- och ansiktstvätt som en del av din dagliga ansiktsvårdsrutin.

Sammanfattning

Gillette King C. Gillette Skägg- och ansiktstvätt är en högkvalitativ produkt som erbjuder både rengöring och vård för skägg och ansikte. Med dess noggrant utvalda ingredienser kan den effektivt avlägsna smuts och orenheter samtidigt som den vårdar och mjukar upp både skägget och huden. Använd denna skägg- och ansiktstvätt regelbundet för att uppnå en fräsch och välvårdad look.

Ytterligare information

Varumärke

Gillette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gilette King C. Gillette Skägg & Ansiktstvätt 350 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram