Rea!

Gillette King C Gillette Face & Stubble Moisturizer 100 ml

132.00kr

Beskrivning

Gillette King C Gillette Face Stubble Moisturizer - För en välansad skäggstubb

Gillette King C Gillette Face Stubble Moisturizer är en ansiktskräm speciellt utformad för män med skäggstubb. Denna produkt är perfekt för dig som vill ha en välvårdad och välmående hud under skägget. Med sina noggrant utvalda ingredienser och fuktgivande egenskaper ger denna ansiktskräm dig en fräsch och mjuk hud varje dag.

Fuktgivande egenskaper för en mjuk och fräsch hud

Gillette King C Gillette Face Stubble Moisturizer är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden under skägget. Denna ansiktskräm absorberas snabbt och lämnar ingen fet eller kladdig känsla. Istället får du en fräsch och behaglig känsla på huden som varar hela dagen.

Speciellt utformad för skäggstubb

Denna ansiktskräm är speciellt utformad för att passa skäggstubb. Den hjälper till att lugna och vårda huden under skägget, samtidigt som den ger näring och fukt. Med regelbunden användning av Gillette King C Gillette Face Stubble Moisturizer kan du förbättra hudens kondition och minska irritation och klåda som kan uppstå vid skäggväxt.

Enkel att använda

Gillette King C Gillette Face Stubble Moisturizer är enkel att använda. Applicera en liten mängd ansiktskräm på rengjord hud och massera försiktigt in den i skäggstubb och ansikte. Använd dagligen för bästa resultat. Denna produkt är lämplig för alla hudtyper och kan användas både på morgonen och kvällen.

Sammanfattning

Gillette King C Gillette Face Stubble Moisturizer är en ansiktskräm speciellt utformad för män med skäggstubb. Med sina fuktgivande egenskaper ger den en mjuk och fräsch hud under skägget. Den är enkel att använda och passar alla hudtyper. Förbättra din skäggvård med Gillette King C Gillette Face Stubble Moisturizer och njut av en välvårdad och välmående hud varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

Gillette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gillette King C Gillette Face & Stubble Moisturizer 100 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram