Rea!

Go Travel Glo Strap Bagagerem 170 cm x 5 cm

  • Hög kvalitet
  • Säker resa
  • Enkel användning

Go Travel Glo Strap Bagagerem är en högkvalitativ och praktisk bagagerem som säkerställer en trygg resa. Med en längd på 170 cm och en bredd på 5 cm passar den perfekt för att hålla din resväska eller bagage säkert och stabilt under resan. Den fluorescerande färgen gör att din väska syns tydligt på bagagebandet, vilket minskar risken för att den förväxlas eller förloras. Go Travel Glo Strap Bagagerem är enkel att använda och justera för att passa olika storlekar på bagage. Med denna bagagerem kan du resa med lugn och trygghet, och vara säker på att ditt bagage är säkert och synligt under hela resan.

71.00kr

  • ✅ Go Travel Glo Strap Bagagerem är 170 cm lång.

  • ✅ Bagageremmen är 5 cm bred.

  • ✅ Tillverkad av starkt och hållbart material.

  • ✅ Remmen är utrustad med en justerbar spänne.

  • ✅ Den fluorescerande färgen gör det lätt att identifiera bagaget.

Beskrivning

Go Travel Glo Strap Bagagerem - Praktiskt hjälpmedel för säker resa

Go Travel Glo Strap Bagagerem är en högkvalitativ och praktisk bagagerem som är designad för att säkerställa att din resväska eller bagage förblir säkert och synligt under dina resor. Denna bagagerem är tillverkad av slitstarkt material och är utrustad med en justerbar spänne för att passa olika storlekar på bagage.

Säkerhet och synlighet

En av de viktigaste funktionerna hos Go Travel Glo Strap Bagagerem är dess förmåga att öka säkerheten och synligheten för ditt bagage. Den lysande neonfärgen och de reflekterande detaljerna gör att ditt bagage sticker ut och blir lätt att identifiera på flygplatser och andra platser där många resväskor är samlade. Detta minskar risken för att ditt bagage förväxlas eller förloras under resan.

Enkel att använda

Go Travel Glo Strap Bagagerem är enkel att använda och installera på ditt bagage. Du behöver bara fästa remmen runt din resväska eller bagage och justera spännet för att säkra den ordentligt. Den justerbara spänningen gör att remmen passar både små och stora resväskor. Dessutom är remmen lätt att ta av och på, vilket gör det enkelt att byta mellan olika bagage om det behövs.

Hållbar och pålitlig

Denna bagagerem är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material som är utformat för att klara av de påfrestningar som kan uppstå under resor. Den är konstruerad för att vara hållbar och pålitlig, vilket gör att den kan användas om och om igen utan att tappa sin funktion eller kvalitet. Du kan lita på att Go Travel Glo Strap Bagagerem kommer att hålla ditt bagage säkert och synligt under hela din resa.

Sammanfattning

Go Travel Glo Strap Bagagerem är ett oumbärligt hjälpmedel för säker resa. Med dess lysande neonfärg och reflekterande detaljer ökar den synligheten för ditt bagage och minskar risken för förlust eller förväxling. Dess enkla användning och justerbara spänne gör att den passar de flesta resväskor och är lätt att ta av och på. Dessutom är den tillverkad av hållbart material för att säkerställa att den håller länge. Investera i Go Travel Glo Strap Bagagerem för en trygg och säker resa!

Ytterligare information

Varumärke

Go Travel

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Go Travel Glo Strap Bagagerem 170 cm x 5 cm”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram