Rea!

Hansaplast Finger Strips 16 st

27.00kr

Beskrivning

Hansaplast Finger Strips - Första hjälpen för små sår på fingrar

Hansaplast Finger Strips är den perfekta lösningen för att skydda och behandla små sår på fingrar. Dessa universalplaster är utformade för att passa perfekt runt fingrar och ger optimalt skydd mot smuts och bakterier. Med Hansaplast Finger Strips kan du snabbt och enkelt ta hand om små sår och skärsår på fingrarna.

Skydd och läkning för små sår

När du får ett sår på fingret är det viktigt att skydda det för att undvika infektioner och främja läkning. Hansaplast Finger Strips är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden samtidigt som det ger ett effektivt skydd. Dessa plaster är vattentäta och håller såret torrt, vilket är viktigt för att främja läkning.

Enkel applicering och långvarig fästning

Hansaplast Finger Strips är enkla att applicera och sitter säkert på plats under hela läkningsprocessen. De har en stark fästning som håller plåstret på plats även under aktivitet och rörelse. Du kan vara säker på att ditt sår är skyddat och att plåstret inte kommer att lossna eller glida av.

Perfekt för hela familjen

Hansaplast Finger Strips är en oumbärlig produkt för hela familjen. Oavsett om det är barnen som har skrapat sig på lekplatsen eller om du själv har fått ett sår i köket, så är dessa plaster ett pålitligt val. De är hypoallergena och skonsamma mot känslig hud, vilket gör dem lämpliga för alla åldrar.

Varför välja Hansaplast Finger Strips?

- Optimalt skydd för små sår på fingrar - Vattentäta plaster som håller såret torrt - Enkel applicering och långvarig fästning - Hypoallergena och skonsamma mot känslig hud - Perfekt för hela familjen Slutsats: Hansaplast Finger Strips är det perfekta valet för att skydda och behandla små sår på fingrar. Dessa universalplaster erbjuder optimalt skydd, enkel applicering och långvarig fästning. Med Hansaplast Finger Strips kan du vara säker på att ditt sår får den vård det behöver för att läka snabbt och effektivt.

Ytterligare information

Varumärke

Hansaplast

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hansaplast Finger Strips 16 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram