Rea!

Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster 5 st

132.00kr

Beskrivning

Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster - För skonsam och effektiv sårläkning

Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster är en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge skonsam och effektiv sårläkning. Dessa plåster är perfekta för att skydda och täcka större sår och skador på huden. Med deras steriliserade egenskaper minskar de risken för infektion och främjar en snabbare läkningsprocess.

Skonsam och allergivänlig

Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster är speciellt utformade för att vara skonsamma mot känslig hud. De är tillverkade av mjukt och flexibelt material som inte irriterar eller skaver mot huden. Dessa plåster är även dermatologiskt testade och är fria från latex, vilket gör dem lämpliga för personer med allergier eller känslig hud.

Storlek och användning

Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster kommer i en storlek som är perfekt för att täcka större sår och skador. Varje förpackning innehåller 5 stycken plåster. Dessa plåster är enkla att använda och applicera på huden. De har en stark och pålitlig vidhäftning som håller plåstret på plats under hela läkningsprocessen.

Fördelar med Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster

- Skonsam och effektiv sårläkning - Steriliserade för att minska risken för infektion - Tillverkade av mjukt och flexibelt material för att undvika irritation - Dermatologiskt testade och fria från latex - Perfekta för att täcka större sår och skador - Stark och pålitlig vidhäftning för att hålla plåstret på plats

Slutsats

Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster är det perfekta valet för dig som söker en skonsam och effektiv lösning för sårläkning. Dessa plåster är tillverkade med omsorg för att passa även de mest känsliga hudtyperna. Med deras steriliserade egenskaper och starka vidhäftning kan du vara säker på att dina sår och skador kommer att läka snabbt och säkert. Beställ dina Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster idag och ge din hud den omsorg den förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Hansaplast

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster 5 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram