Rea!

INTIMINA Celesse Personal Massager 1 st

344.00kr

Beskrivning

Intimina Celesse Personal Massager - En kraftfull och diskret vibrator för intim njutning

Intimina Celesse Personal Massager är en innovativ och lyxig vibrator som är utformad för att ge dig enastående njutning och avslappning. Denna produkt är perfekt för dig som vill utforska din sexualitet och uppnå intensiva orgasmer.

Kraftfulla vibrationer för maximal stimulans

Med sin kraftfulla motor och intuitiva design erbjuder Intimina Celesse Personal Massager enastående stimulans och njutning. Dess olika vibrationslägen och intensiteter gör det möjligt för dig att anpassa upplevelsen efter dina egna preferenser och behov.

Diskret och tystgående design

En av de bästa egenskaperna hos Intimina Celesse Personal Massager är dess diskreta och tystgående design. Du kan njuta av denna vibrator utan att behöva oroa dig för att bli störd eller att någon annan ska höra dig. Detta gör den perfekt för både ensam användning och för att dela intima stunder med din partner.

Ergonomisk och vattentålig konstruktion

Intimina Celesse Personal Massager är ergonomiskt utformad för att passa perfekt i din hand och ge dig optimal kontroll under användning. Dess vattentåliga konstruktion gör det också möjligt att njuta av denna vibrator i duschen eller badet för en extra avkopplande upplevelse.

Tillverkad av högkvalitativa material

Denna produkt är tillverkad av högkvalitativa och kroppssäkra material för att garantera din säkerhet och komfort. Du kan använda Intimina Celesse Personal Massager med förtroende och njuta av dess fördelar utan att behöva oroa dig för eventuella allergiska reaktioner eller irritation.

Sammanfattning

Intimina Celesse Personal Massager är en kraftfull och diskret vibrator som är perfekt för att utforska din sexualitet och uppnå intensiva orgasmer. Med sin kraftfulla motor, diskreta design och ergonomiska konstruktion erbjuder denna produkt enastående stimulans och njutning. Oavsett om du använder den ensam eller tillsammans med din partner, kommer Intimina Celesse Personal Massager att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Ytterligare information

Varumärke

INTIMINA

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”INTIMINA Celesse Personal Massager 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram