Rea!

Jack Black Beard Wash Aloe & Panthenol 177 ml

124.00kr

Beskrivning

Jack Black Beard Wash - För en fräsch och välvårdad skäggstil

Jack Black Beard Wash är en högkvalitativ skäggtvätt speciellt utformad för män som vill ha ett välvårdat och fräscht skägg. Med sin unika formula och noggrant utvalda ingredienser ger denna produkt en skonsam men effektiv rengöring av skägget och huden under.

Skonsam rengöring för skägget

Jack Black Beard Wash innehåller aloe vera och panthenol, vilket ger en mild och skonsam rengöring utan att torka ut huden eller skägget. Produkten är fri från parabener, sulfater och färgämnen, vilket gör den lämplig för alla hudtyper, även den känsliga.

Fuktgivande och mjukgörande egenskaper

Med sin fuktgivande och mjukgörande formula hjälper Jack Black Beard Wash till att hålla skägget och huden under återfuktad och frisk. Aloe vera och panthenol verkar tillsammans för att minska irritation och klåda, samtidigt som de ger näring och styrka till skägget.

En fräsch doftupplevelse

Jack Black Beard Wash har en behaglig och maskulin doft som inte överväldigar. Den lämnar en subtil doft i skägget som varar hela dagen och ger en extra touch av fräschhet.

Användning

För att använda Jack Black Beard Wash, applicera en liten mängd i fuktigt skägg och massera försiktigt in. Skölj noggrant och upplev det rena och fräscha resultatet. För bästa resultat, använd tillsammans med andra produkter från Jack Black's skäggvårdsserie.

Sammanfattning

Jack Black Beard Wash är den perfekta produkten för män som vill ha ett välvårdat och fräscht skägg. Med sin skonsamma rengöring, fuktgivande egenskaper och behagliga doft ger denna produkt en komplett skäggvårdsupplevelse. Ge ditt skägg den omsorg det förtjänar med Jack Black Beard Wash!

Ytterligare information

Varumärke

Jack Black

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Jack Black Beard Wash Aloe & Panthenol 177 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram