Rea!

La Roche-Posay Rosaliac UV Légère Ant-Redness Moisturizer 40 ml

151.00kr

Beskrivning

La Roche-Posay Rosaliac UV Légère - Antiredness Moisturizer 40 ml

La Roche-Posay Rosaliac UV Légère är en dagkräm som är speciellt utformad för att bekämpa rodnad i ansiktet. Med sin lätta och icke-feta formula är denna ansiktskräm perfekt för daglig användning och passar alla hudtyper, inklusive känslig hud.

Fördelar med La Roche-Posay Rosaliac UV Légère

Denna ansiktskräm har flera fördelar som gör den till en populär produkt för personer som lider av rodnad i ansiktet. Här är några av de viktigaste fördelarna: 1. Minskar rodnad: La Roche-Posay Rosaliac UV Légère innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att minska rodnad och ojämn hudton. Den neutraliserar rodnad och ger huden en jämnare och mer balanserad ton. 2. Återfuktar huden: Denna dagkräm är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta huden och förhindra torrhet. Den lämnar huden mjuk, smidig och väl återfuktad under hela dagen. 3. Skyddar mot solen: La Roche-Posay Rosaliac UV Légère innehåller även ett solskydd med SPF 15. Detta skyddar huden mot skadliga UV-strålar och hjälper till att förhindra ytterligare rodnad och irritation. 4. Lugnar känslig hud: Med sin milda och skonsamma formula är denna ansiktskräm perfekt för personer med känslig hud. Den lugnar och reducerar obehag och irritation i huden, samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär.

Användning

För att få bästa resultat, applicera La Roche-Posay Rosaliac UV Légère på rengjord hud varje morgon. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen tills den har absorberats helt. Undvik kontakt med ögonen.

Sammanfattning

La Roche-Posay Rosaliac UV Légère är en effektiv dagkräm som hjälper till att minska rodnad i ansiktet och ger en jämnare hudton. Med sin lätta och icke-feta formula är den perfekt för daglig användning och passar alla hudtyper, inklusive känslig hud. Dessutom innehåller den ett solskydd med SPF 15 för att skydda huden mot skadliga UV-strålar. Ge din hud den vård den förtjänar med La Roche-Posay Rosaliac UV Légère.

Ytterligare information

Varumärke

La Roche-Posay

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”La Roche-Posay Rosaliac UV Légère Ant-Redness Moisturizer 40 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram