Rea!

Leukoplast Barrier Mixpack 20 st

30.00kr

Beskrivning

Leukoplast Barrier Mixpack - För effektiv sårläkning och skydd

Leukoplast Barrier Mixpack är en mångsidig produkt som är utformad för att ge optimal sårläkning och skydd. Denna mixpack innehåller 20 stycken universalplåster som är perfekta för att täcka och skydda olika typer av sår.

Effektiv sårläkning

Leukoplast Barrier Mixpack är tillverkat av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden samtidigt som det ger ett effektivt skydd mot bakterier och smuts. Plåstren är utformade för att hålla såret rent och torrt, vilket främjar en snabbare läkningsprocess. Genom att använda dessa plåster kan du vara säker på att ditt sår får den bästa möjliga chansen att läka.

Allsidig användning

Det bästa med Leukoplast Barrier Mixpack är dess allsidighet. Plåstren är utformade för att passa olika typer av sår, oavsett om det är ett mindre skärsår, ett brännsår eller ett större sår. Du kan använda dem på olika delar av kroppen, inklusive händer, armar, ben och fötter. Dessa plåster är också vattentäta, vilket gör dem perfekta för användning under duschen eller vid aktiviteter där det kan bli fuktigt.

Enkel applicering och långvarigt skydd

Leukoplast Barrier Mixpack är enkelt att applicera och sitter säkert på plats under hela läkningsprocessen. Plåstren har en stark häftförmåga som gör att de inte lossnar eller glider av, vilket ger ett långvarigt skydd. Du kan vara trygg i vetskapen om att ditt sår är väl skyddat och att plåstret kommer att hålla sig på plats även under rörelse.

Sammanfattning

Leukoplast Barrier Mixpack är den perfekta produkten för effektiv sårläkning och skydd. Med dess högkvalitativa material, allsidiga användning och långvariga skydd kan du vara säker på att ditt sår får den bästa möjliga vård. Beställ ditt Leukoplast Barrier Mixpack idag och ge ditt sår den omsorg det förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Leukoplast

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leukoplast Barrier Mixpack 20 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram