Lumene Arktis Hydra Care Moisture & Relief Rich Night Balm 50 ml

249.00kr

Beskrivning

Lumene Arktis Hydra Care Moisture Relief Rich Night Balm - En Nattkräm för Intensiv Fuktgivning (4000 tecken)

Introduktion

Lumene Arktis Hydra Care Moisture Relief Rich Night Balm är en nattkräm som är speciellt utformad för att ge intensiv fuktgivning till din hud under natten. Denna produkt är en del av Lumenes Arktis Hydra Care-serie och är framtagen med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge din hud den näring och återfuktning den behöver.

Fuktgivning under natten

Nattkrämen är berikad med fuktbindande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra din hud medan du sover. Den rika och krämiga konsistensen smälter in i huden och lämnar den återfuktad och mjuk när du vaknar på morgonen. Genom att använda denna nattkräm regelbundet kan du hjälpa till att förbättra hudens fuktbalans och ge den en fräsch och strålande lyster.

Arktiska ingredienser

Lumene Arktis Hydra Care Moisture Relief Rich Night Balm innehåller även arktiska ingredienser som är kända för sina fuktgivande och skyddande egenskaper. Dessa ingredienser kommer från den nordiska naturen och är rika på antioxidanter och vitaminer som hjälper till att stärka hudens naturliga skyddsfunktioner och motverka ålderstecken. Med hjälp av dessa arktiska ingredienser kan nattkrämen ge din hud en extra boost av näring och skydd under natten.

Användning

För att använda Lumene Arktis Hydra Care Moisture Relief Rich Night Balm, applicera en generös mängd på rengjord hud innan du går och lägger dig. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen med cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Nattkrämen kan användas varje kväll som en del av din hudvårdsrutin för att ge din hud den fukt och näring den behöver.

Sammanfattning

Lumene Arktis Hydra Care Moisture Relief Rich Night Balm är en nattkräm som är utformad för att ge intensiv fuktgivning till din hud under natten. Med hjälp av fuktbindande ingredienser och arktiska extrakt kan denna nattkräm hjälpa till att förbättra hudens fuktbalans och ge den en fräsch och strålande lyster. Applicera krämen varje kväll som en del av din hudvårdsrutin för att vakna upp till en återfuktad och mjuk hud.

Ytterligare information

Varumärke

Lumene

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lumene Arktis Hydra Care Moisture & Relief Rich Night Balm 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram