Rea!

Mavala Crystal nagellacksremover 100 ml

  • Mavala Crystal
  • Nagellacksremover
  • 100 ml

Mavala Crystal Nagellacksremover är en effektiv och skonsam produkt för att ta bort nagellack. Med en volym på 100 ml räcker den länge och ger dig möjlighet att enkelt och smidigt ta bort nagellack från både händer och fötter. Mavala Crystal Nagellacksremover är speciellt framtagen för att vara mild mot naglarna samtidigt som den effektivt tar bort nagellack utan att torka ut eller skada naglarna. Med denna nagellacksremover får du en ren och fräsch bas för att applicera nytt nagellack.

75.00kr

  • ✅ Effektiv nagellacksborttagning utan att torka ut naglarna.

  • ✅ Innehåller inte aceton, skonsam mot naglarna.

  • ✅ Tar bort nagellack snabbt och enkelt.

  • ✅ Lämnar inte kvar rester eller missfärgningar på naglarna.

  • ✅ Praktiskt format, perfekt att ha med på resan.

Beskrivning

Mavala Crystal Nagellacksremover - Effektiv och skonsam borttagning av nagellack

Mavala Crystal Nagellacksremover är en högkvalitativ produkt som erbjuder en effektiv och skonsam borttagning av nagellack. Med sin unika formula tar den snabbt och enkelt bort nagellack utan att torka ut eller skada naglarna. Denna nagellacksremover är perfekt för både professionell användning och för hemmabruk.

Effektiv borttagning av nagellack

Mavala Crystal Nagellacksremover är speciellt utformad för att snabbt och effektivt ta bort nagellack. Dess kraftfulla formula löser upp nagellacket och gör det enkelt att avlägsna. Du behöver inte gnugga eller skrapa för att få bort nagellacket, vilket minskar risken för skador på naglarna.

Skonsam mot naglarna

En av de stora fördelarna med Mavala Crystal Nagellacksremover är dess skonsamma formula. Den är fri från hårda kemikalier och uttorkande ingredienser som kan skada naglarna. Istället innehåller den vårdande ämnen som hjälper till att bevara naglarnas naturliga fuktbalans och styrka.

Perfekt för alla naglar

Mavala Crystal Nagellacksremover är lämplig för alla typer av naglar, oavsett om de är naturliga eller konstgjorda. Den kan användas för att ta bort både vanligt nagellack och gelé- eller akrylnaglar. Dess skonsamma formula gör den också lämplig för personer med känsliga eller sköra naglar.

Användning

För att använda Mavala Crystal Nagellacksremover, applicera en liten mängd på en bomullstuss och placera den på nageln. Låt det verka i några sekunder och dra sedan bomullstussen över nageln för att ta bort nagellacket. Upprepa vid behov tills nageln är helt ren.

Sammanfattning

Mavala Crystal Nagellacksremover är en högkvalitativ produkt som erbjuder effektiv och skonsam borttagning av nagellack. Dess unika formula löser snabbt upp nagellacket och gör det enkelt att avlägsna. Den är skonsam mot naglarna och lämplig för alla typer av naglar. Med Mavala Crystal Nagellacksremover kan du enkelt och smidigt ta bort nagellack utan att skada eller torka ut dina naglar.

Ytterligare information

Varumärke

Mavala

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mavala Crystal nagellacksremover 100 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram