Rea!

Mevolution Whoops! Aqua Resist Plåster 40 st

12.00kr

Beskrivning

Mevolution Whoops Aqua Resist Plaster - 40 st

Mevolution Whoops Aqua Resist Plaster är en högkvalitativ produkt som är perfekt för att skydda och behandla sår. Dessa universalplåster är tillverkade med den senaste teknologin för att ge enastående vattentålighet och hållbarhet. Med 40 stycken plåster i förpackningen kan du vara säker på att du har tillräckligt med plåster för att täcka alla dina behov.

Vattentålig och hållbar

Mevolution Whoops Aqua Resist Plaster är utformade för att vara vattentåliga, vilket gör dem idealiska för användning under duschen eller vid aktiviteter där det kan finnas risk för att plåstret blir blött. Du behöver inte längre oroa dig för att ditt plåster ska lossna eller bli förstört när det kommer i kontakt med vatten. Dessa plaster är också mycket hållbara och tåliga. De är tillverkade av material av hög kvalitet som är utformade för att klara av vardagliga påfrestningar. Oavsett om du är aktiv eller bara behöver ett pålitligt plåster för att skydda dina sår, kan du lita på att Mevolution Whoops Aqua Resist Plaster kommer att hålla.

Skydd och behandling för sår

Mevolution Whoops Aqua Resist Plaster är utformade för att ge optimalt skydd och behandling för sår. Dessa plaster är självhäftande och enkla att applicera på huden. De sitter säkert på plats och ger ett effektivt skydd mot smuts och bakterier som kan orsaka infektioner. Dessutom är dessa plaster skonsamma mot huden. De är hypoallergena och lämpliga för personer med känslig hud. Du kan använda dem med förtroende och vara säker på att de inte kommer att orsaka irritation eller obehag.

Praktisk förpackning

Mevolution Whoops Aqua Resist Plaster levereras i en praktisk förpackning med 40 stycken plaster. Förpackningen är kompakt och lätt att ta med sig, vilket gör den perfekt för resor eller för att ha med sig i handväskan eller fickan. Du kan alltid ha dessa plaster till hands när du behöver dem.

Sammanfattning

Mevolution Whoops Aqua Resist Plaster är det perfekta valet för att skydda och behandla sår. Dessa vattentåliga och hållbara plaster ger optimalt skydd och behandling samtidigt som de är skonsamma mot huden. Med en praktisk förpackning med 40 stycken plaster kan du vara säker på att du har tillräckligt med plåster för alla dina behov. Beställ dina Mevolution Whoops Aqua Resist Plaster idag och håll dina sår skyddade och i god hälsa.

Ytterligare information

Varumärke

Mevolution

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mevolution Whoops! Aqua Resist Plåster 40 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram