Rea!

Neal´s Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion 200 ml

  • Naturlig
  • Hudvård
  • Avslappnande

Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion är en naturlig hudvårdsprodukt som hjälper till att återfukta och vårda huden. Med sin avslappnande doft av eteriska oljor främjar den en god natts sömn samtidigt som den mjukar upp och lugnar huden. Denna body lotion är perfekt för att skapa en avkopplande rutin innan läggdags och lämnar huden återfuktad och mjuk. Med sina naturliga ingredienser är den skonsam mot huden och passar för daglig användning. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion.

260.00kr

  • ✅ Ekologisk kroppslotion med lugnande doft av lavendel och vanilj.

  • ✅ Innehåller närande ingredienser som sheasmör och aloe vera.

  • ✅ Återfuktar och mjukgör huden under natten.

  • ✅ Passar alla hudtyper och är dermatologiskt testad.

  • ✅ Tillverkad av Neal's Yard Remedies, ett välrenommerat hudvårdsmärke.

Beskrivning

Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion - En Hudkräm för en god natts sömn

Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion är en fantastisk produkt som hjälper dig att få en god natts sömn samtidigt som den vårdar din hud. Denna hudkräm är speciellt framtagen för att ge dig en avslappnande och lugnande upplevelse innan du går och lägger dig.

Fördelarna med Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion

Denna body lotion är berikad med naturliga ingredienser som främjar en avslappnande känsla och hjälper till att förbättra din sömnkvalitet. Här är några av fördelarna med denna produkt: 1. Främjar avslappning: Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion innehåller eteriska oljor som lavendel och ylang-ylang, vilka är kända för sina avslappnande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att lugna sinnet och främja en känsla av ro. 2. Återfuktar huden: Denna body lotion är rik på fuktgivande ingredienser som sheasmör och jojobaolja. Dessa ingredienser hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, vilket gör den len och smidig. 3. Förbättrar sömnkvaliteten: Genom att använda Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion innan du går och lägger dig kan du förbättra din sömnkvalitet. De avslappnande egenskaperna hos lavendel och ylang-ylang hjälper till att lugna sinnet och främja en djupare och mer avkopplande sömn.

Hur du använder Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion

För att få bästa resultat, applicera denna body lotion på ren och torr hud innan du går och lägger dig. Massera in lotionen i huden med cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Du kan fokusera på områden som behöver extra fukt, som armbågar och knän.

Varför välja Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion

Det finns flera anledningar till varför du bör välja Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion för din hudvårdsrutin: 1. Naturliga ingredienser: Denna body lotion är tillverkad med naturliga ingredienser av hög kvalitet. Den är fri från skadliga kemikalier och parabener, vilket gör den säker att använda på alla hudtyper. 2. Effektivitet: Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion är kliniskt testad och bevisad för att förbättra sömnkvaliteten. Dess fuktgivande egenskaper gör också att huden känns mjuk och återfuktad. 3. Hållbarhet: Neal's Yard Remedies är ett företag som värnar om miljön. Deras förpackningar är återvinningsbara och de använder sig av hållbara produktionsmetoder. Sammanfattningsvis är Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion en utmärkt produkt för dig som vill ha en god natts sömn samtidigt som du vårdar din hud. Med sina naturliga ingredienser och avslappnande egenskaper är denna body lotion ett perfekt tillskott till din hudvårdsrutin. Prova den idag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Neal´s Yard Remedies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Neal´s Yard Remedies Beauty Sleep Body Lotion 200 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram