Oh K! Let it Glow Under Eye Mask 2 x 1,5 g

39.00kr

Beskrivning

Oh K! Let It Glow Under Eye Mask - En uppfriskande ögonmask för strålande hud

Oh K! Let It Glow Under Eye Mask är en innovativ och effektiv ögonmask som ger din hud en strålande och ungdomlig lyster. Denna ansiktsvårdprodukt är speciellt utformad för att behandla och återfukta den känsliga huden runt ögonen. Med regelbunden användning kan du minska synliga tecken på trötthet, mörka ringar och påsar under ögonen.

Fördelar med Oh K! Let It Glow Under Eye Mask

- Minskar synliga tecken på trötthet: Oh K! Let It Glow Under Eye Mask är berikad med näringsrika ingredienser som hjälper till att minska synliga tecken på trötthet och stress. Den återfuktar och revitaliserar huden, vilket ger dig en pigg och fräsch look. - Minskar mörka ringar och påsar under ögonen: Med sin unika formula hjälper Oh K! Let It Glow Under Eye Mask till att minska mörka ringar och påsar under ögonen. Den ljusar upp huden och ger dig en jämnare och mer ungdomlig hudton. - Återfuktar och mjukgör huden: Denna ögonmask är rik på fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra den känsliga huden runt ögonen. Den ger omedelbar lindring och gör huden mjuk och smidig. - Enkel att använda: Oh K! Let It Glow Under Eye Mask är enkel att använda och passar perfekt in i din dagliga hudvårdsrutin. Applicera masken under ögonen och låt den verka i 10-15 minuter. Massera försiktigt in eventuell överflödig produkt i huden och njut av resultatet.

Varför välja Oh K! Let It Glow Under Eye Mask?

Oh K! Let It Glow Under Eye Mask är tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot huden. Produkten är dermatologiskt testad och passar alla hudtyper. Den är fri från parabener och sulfater, vilket gör den till ett säkert val för dig som vill ta hand om din hud på bästa sätt. Med Oh K! Let It Glow Under Eye Mask kan du ge din hud den extra boost den behöver för att se strålande och ungdomlig ut. Beställ din egen ögonmask idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Oh K!

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oh K! Let it Glow Under Eye Mask 2 x 1,5 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram