Ormsalva Insane 50 ml

149.00kr

Beskrivning

Ormsalva Insane - Lindrar träningsvärk och muskelsmärtor

Ormsalva Insane är en effektiv och populär produkt som hjälper till att lindra träningsvärk och muskelsmärtor. Med sin unika sammansättning av ingredienser är denna salva perfekt för dig som vill få snabb och långvarig lindring efter intensiva träningspass eller vid överansträngning.

Effektiv lindring för träningsvärk och muskelsmärtor

Ormsalva Insane är speciellt framtagen för att ge dig snabb och effektiv lindring vid träningsvärk och muskelsmärtor. Den innehåller en kombination av naturliga ingredienser som arbetar tillsammans för att minska inflammation och öka blodcirkulationen i de drabbade områdena.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Ormsalva Insane innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som har visat sig vara effektiva för att lindra träningsvärk och muskelsmärtor. Bland dessa ingredienser finns bland annat ormbunksextrakt, som har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att minska svullnad och smärta.

Användning och applicering

För att använda Ormsalva Insane applicerar du helt enkelt salvan på de områden där du upplever träningsvärk eller muskelsmärtor. Massera försiktigt in salvan i huden tills den absorberats helt. Du kan använda salvan både före och efter träning för att förebygga och lindra smärta.

Fördelar med Ormsalva Insane

- Effektiv lindring vid träningsvärk och muskelsmärtor - Naturliga ingredienser med antiinflammatoriska egenskaper - Ökar blodcirkulationen i de drabbade områdena - Snabb absorbering i huden för snabb lindring - Kan användas före och efter träning för att förebygga och lindra smärta

Sammanfattning

Ormsalva Insane är en populär produkt som effektivt lindrar träningsvärk och muskelsmärtor. Med sin unika sammansättning av naturliga ingredienser ger denna salva snabb och långvarig lindring. Applicera salvan på de drabbade områdena och massera in den för bästa resultat. Använd den före och efter träning för att förebygga och lindra smärta. Prova Ormsalva Insane och upplev dess fördelar själv!

Ytterligare information

Varumärke

Ormsalva

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ormsalva Insane 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram