Rea!

Q+A Seaweed Peptide Eye Gel 15 ml

79.00kr

Beskrivning

Q+A Seaweed Peptide Eye Gel - En effektiv ögonkräm för ungdomlig hud

Q+A Seaweed Peptide Eye Gel är en fantastisk ögonkräm som är speciellt utformad för att ge din hud en ungdomlig och fräsch look. Med en unik kombination av naturliga ingredienser och havsalger hjälper denna ögonkräm till att minska synliga ålderstecken runt ögonområdet.

Fördelar med Q+A Seaweed Peptide Eye Gel

Genom att använda Q+A Seaweed Peptide Eye Gel regelbundet kan du njuta av följande fördelar:

Minskar synliga ålderstecken

Den kraftfulla kombinationen av havsalger och peptider hjälper till att minska synliga ålderstecken som fina linjer, rynkor och mörka ringar runt ögonen. Resultatet blir en ungdomligare och mer strålande hud.

Återfuktar och återställer

Q+A Seaweed Peptide Eye Gel är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och återställa hudens naturliga balans. Denna ögonkräm ger en intensiv återfuktning som gör att huden känns mjuk och smidig.

Minskar svullnad och trötthet

Den svalkande effekten av Q+A Seaweed Peptide Eye Gel hjälper till att minska svullnad och trötthet runt ögonområdet. Krämen absorberas snabbt och ger omedelbar lindring, vilket gör att du ser piggare och mer vaken ut.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Q+A Seaweed Peptide Eye Gel är framställd med noggrant utvalda naturliga ingredienser för att ge dig de bästa resultaten. Här är några av de nyckelingredienser som gör denna ögonkräm så effektiv:

Havsalger

Havsalger är rika på antioxidanter och mineraler som hjälper till att förbättra hudens elasticitet och fasthet. De hjälper också till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och miljöfaktorer.

Peptider

Peptider är små proteiner som hjälper till att stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden. Detta bidrar till att förbättra hudens struktur och minska synliga ålderstecken.

Hyalyronsyra

Hyalyronsyra är en fuktbindande ingrediens som hjälper till att återfukta och plumpa upp huden. Det ger en jämnare och mer ungdomlig hudton.

Användning

För att få bästa resultat, applicera Q+A Seaweed Peptide Eye Gel på rengjord hud morgon och kväll. Ta en liten mängd av produkten och klappa försiktigt in den runt ögonområdet tills den absorberas helt.

Undvik direkt kontakt med ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj genast med vatten.

Sammanfattning

Q+A Seaweed Peptide Eye Gel är den perfekta ögonkrämen för dig som vill ha en ungdomlig och fräsch look. Med sin unika kombination av naturliga ingredienser och havsalger hjälper denna ögonkräm till att minska synliga ålderstecken, återfukta huden och minska svullnad runt ögonområdet. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Q+A

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Q+A Seaweed Peptide Eye Gel 15 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram