Revolution Skincare Pearlescent Purple Bakuchiol Smoothing Undereye Patches 60 st

199.00kr

Beskrivning

Revolution Skincare Pearlescent Purple Bakuchiol Smoothing Undereye Patches - För en strålande ögonkontur

Revolution Skincare Pearlescent Purple Bakuchiol Smoothing Undereye Patches är en innovativ produkt som är speciellt utformad för att ge dig en strålande och ungdomlig ögonkontur. Dessa ögonplåster är berikade med bakuchiol, en naturlig ingrediens som är känd för sina anti-aging egenskaper. Med hjälp av dessa patches kan du minska synliga tecken på åldrande och trötthet runt ögonen.

Effektiv anti-aging med bakuchiol

Bakuchiol är en växtbaserad ingrediens som har visat sig vara lika effektiv som retinol när det gäller att minska rynkor och fina linjer. Det är dock mycket mildare och mindre irriterande för huden än retinol. Revolution Skincare Pearlescent Purple Bakuchiol Smoothing Undereye Patches är därför ett utmärkt alternativ för dem som har känslig hud eller inte kan använda retinolprodukter.

Strålande och återfuktad hud

Dessa ögonplåster är inte bara effektiva mot ålderstecken, de ger också en omedelbar återfuktning till den känsliga huden runt ögonen. De är berikade med fuktgivande ingredienser som hjälper till att förbättra hudens elasticitet och mjukhet. Efter användning kommer du att märka en synlig förbättring av hudens struktur och en ungdomlig lyster.

Enkel och bekväm användning

Revolution Skincare Pearlescent Purple Bakuchiol Smoothing Undereye Patches är enkla att använda och passar perfekt in i din dagliga hudvårdsrutin. Applicera patchesen på rengjord hud under ögonen och låt dem verka i 15-20 minuter. Ta sedan bort dem och klappa försiktigt in eventuell överflödig produkt i huden. För bästa resultat rekommenderas att använda dessa patches regelbundet.

Sammanfattning

Revolution Skincare Pearlescent Purple Bakuchiol Smoothing Undereye Patches är en fantastisk produkt för dig som vill förbättra ögonkonturens utseende och minska synliga tecken på åldrande. Med hjälp av bakuchiol får du en effektiv anti-aging behandling utan att irritera huden. Dessa patches ger också en omedelbar återfuktning och förbättrar hudens struktur. Lägg till dessa ögonplåster i din dagliga hudvårdsrutin för att få en strålande och ungdomlig ögonkontur.

Ytterligare information

Varumärke

Revolution Skincare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Revolution Skincare Pearlescent Purple Bakuchiol Smoothing Undereye Patches 60 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram