Rea!

Selefa Kompress Nonwowen 75 x 75 cm 150 st

18.00kr

Beskrivning

Selefa Kompress Nonwowen 75 x 75 cm - 150 st

Selefa Kompress Nonwowen är en högkvalitativ produkt som är perfekt för att behandla sår och skador. Denna produkt är tillverkad av nonwowen-material, vilket gör den mjuk och skonsam mot huden samtidigt som den är absorberande och hållbar.

Egenskaper

Selefa Kompress Nonwowen är 75 x 75 cm stor och levereras i en förpackning med 150 stycken kompresser. Detta gör den idealisk för både professionell användning inom sjukvården och för hemmabruk. Kompresserna är sterila och individuellt förpackade för att säkerställa hygien och kvalitet.

Användning

Dessa kompresser kan användas för att rengöra och täcka sår, samt för att absorbera blod och vätskor. De kan även användas för att applicera medicinska salvor och krämer. Kompresserna är lätta att använda och kan enkelt fästas på plats med hjälp av ett bandage eller kirurgisk tejp.

Fördelar

Selefa Kompress Nonwowen erbjuder flera fördelar för användaren. För det första är de tillverkade av nonwowen-material, vilket gör dem skonsamma mot huden och minskar risken för irritation och allergiska reaktioner. De är även mycket absorberande och hjälper till att hålla såret rent och torrt för snabbare läkning. Dessutom är dessa kompresser sterila och individuellt förpackade, vilket garanterar att de är hygieniska och fria från bakterier och andra mikroorganismer. Detta är särskilt viktigt vid behandling av sår och skador för att undvika infektioner och komplikationer.

Slutsats

Selefa Kompress Nonwowen är en pålitlig och högkvalitativ produkt som är perfekt för behandling av sår och skador. Dess mjuka och absorberande egenskaper gör den idealisk för både professionell användning och för hemmabruk. Med dess sterilitet och individuella förpackning kan du vara säker på att du får en hygienisk och pålitlig produkt varje gång. Investera i Selefa Kompress Nonwowen för att säkerställa snabb och effektiv läkning av sår och skador.

Ytterligare information

Varumärke

Selefa

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Selefa Kompress Nonwowen 75 x 75 cm 150 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram