Rea!

Sorbact Compress 4 x 6 cm 3 st

55.00kr

Beskrivning

Sorbact Compress - Effektiv sårvård för snabb läkning

Sorbact Compress är en innovativ produkt som erbjuder en effektiv och snabb sårvårdslösning. Med dess unika egenskaper och högkvalitativa material är Sorbact Compress ett utmärkt val för att främja läkning och förebygga infektioner i sår.

Sorbact-teknologi för optimal sårvård

Sorbact Compress använder sig av den banbrytande Sorbact-teknologin, som bygger på en patenterad metod för att binda och avlägsna bakterier från såret. Genom att använda sig av en speciell hydrofobisk yta drar Sorbact Compress till sig och fångar upp skadliga bakterier, vilket minskar risken för infektion och främjar en snabbare läkning.

Fördelar med Sorbact Compress

- Effektiv bakterieavlägsning: Sorbact-teknologin i Sorbact Compress hjälper till att avlägsna skadliga bakterier från såret, vilket minskar risken för infektion och främjar en snabbare läkning. - Mjuk och skonsam: Sorbact Compress är tillverkad av mjukt och skonsamt material som är skonsamt mot huden och minskar risken för irritation. - Enkel att använda: Sorbact Compress är lätt att applicera och kan enkelt anpassas till olika sårstorlekar och former. - Långvarig effekt: Sorbact-teknologin i Sorbact Compress behåller sin bakterieavlägsnande effekt även efter flera timmar, vilket ger en långvarig skyddseffekt.

Användningsområden för Sorbact Compress

Sorbact Compress är lämplig för användning på olika typer av sår, inklusive skärsår, skrubbsår, brännsår och trycksår. Den kan också användas som ett komplement till andra sårvårdsprodukter för att förbättra läkningsprocessen och minska risken för infektion.

Varför välja Sorbact Compress?

När det gäller sårvård är det viktigt att välja produkter som är effektiva och säkra. Sorbact Compress erbjuder en unik lösning med sin banbrytande Sorbact-teknologi, som hjälper till att avlägsna skadliga bakterier och främja en snabbare läkning. Genom att använda Sorbact Compress kan du vara säker på att du ger din kropp den bästa möjliga vård för att läka sår snabbt och effektivt. Beställ Sorbact Compress idag och ge dina sår den vård de förtjänar för en snabb och smidig läkningsprocess.

Ytterligare information

Varumärke

Sorbact

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sorbact Compress 4 x 6 cm 3 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram