Rea!

Teint Textilplåster Multipack 100 st

138.00kr

Beskrivning

Teint Textilplåster Multipack - 100 st

Teint Textilplåster Multipack är en mångsidig produkt som erbjuder ett effektivt och bekvämt sätt att skydda och behandla sår. Med 100 stycken plåster i förpackningen kan du vara säker på att ha tillräckligt med plåster för olika behov och situationer.

Skyddande och diskret

Dessa textilplåster är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden samtidigt som det ger ett starkt och pålitligt skydd för såret. Plåstren är utformade för att vara diskreta och smälta in med din hudton, vilket gör dem idealiska för användning på synliga områden som ansikte, händer eller armar.

Mångsidig användning

Teint Textilplåster Multipack är perfekt för att täcka mindre sår, skärsår, skrubbsår eller blåsor. De är även lämpliga för att skydda och stödja sårläkning efter mindre kirurgiska ingrepp eller injektioner. Plåstren är självhäftande och enkla att applicera, vilket gör dem användarvänliga för både vuxna och barn.

Långvarig och vattentålig

Dessa textilplåster är utformade för att vara långvariga och vattentåliga, vilket gör dem perfekta för användning under aktiviteter som simning, träning eller duscha. Du kan vara trygg i vetskapen om att plåstret kommer att stanna på plats och skydda såret även i fuktiga miljöer.

Sårvård och hygien

För att säkerställa optimal sårläkning är det viktigt att hålla såret rent och skyddat. Teint Textilplåster Multipack är hypoallergena och skonsamma mot huden, vilket minimerar risken för irritation eller allergiska reaktioner. Plåstren är även luftgenomsläppliga, vilket främjar en snabbare läkningsprocess.

Slutsats

Teint Textilplåster Multipack är en pålitlig och mångsidig produkt som erbjuder skydd och behandling för olika typer av sår. Med dess diskreta design och långvariga egenskaper kan du vara säker på att få en bekväm och pålitlig lösning för sårvård. Beställ ditt multipack med 100 plåster idag och se till att du alltid är redo att ta hand om småsår och skador.

Ytterligare information

Varumärke

Teint

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Teint Textilplåster Multipack 100 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram