Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye & Lip Care 15 ml

329.00kr

Beskrivning

Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye Lip Care - En effektiv ögonkräm för mogen hud

Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye Lip Care är en högkvalitativ ögonkräm som är speciellt utformad för att behandla ålderstecken runt ögonen och läpparna. Denna produkt är en del av Vichys Neovadiol-serie, som är känd för sina innovativa och effektiva hudvårdsprodukter för mogen hud.

Fördelar med Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye Lip Care

Denna ögonkräm har utvecklats med avancerad teknologi och innehåller en unik kombination av ingredienser som är speciellt utvalda för att bekämpa ålderstecken och förbättra hudens kvalitet runt ögonen och läpparna. Här är några av fördelarna med denna produkt: 1. Minskar synligheten av rynkor och fina linjer: Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye Lip Care innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att minska synligheten av rynkor och fina linjer runt ögonen och läpparna. Denna kräm hjälper till att släta ut huden och ger en ungdomligare och mer strålande look. 2. Förbättrar hudens fasthet och elasticitet: Med åldern förlorar huden sin naturliga fasthet och elasticitet. Denna ögonkräm är berikad med ingredienser som hjälper till att förbättra hudens fasthet och elasticitet, vilket ger en mer ungdomlig och spänstig look. 3. Minskar mörka ringar och påsar under ögonen: Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye Lip Care innehåller ingredienser som hjälper till att minska synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen. Denna kräm hjälper till att ge en piggare och mer vaken look. 4. Återfuktar och vårdar huden: Denna ögonkräm är också berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och vårda huden runt ögonen och läpparna. Den hjälper till att förhindra torrhet och ger en mjuk och smidig känsla.

Användning av Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye Lip Care

För att få bästa resultat rekommenderas det att använda Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye Lip Care morgon och kväll. Applicera en liten mängd kräm på rengjord hud runt ögonen och läpparna. Massera försiktigt in krämen med hjälp av fingertopparna tills den har absorberats helt.

Sammanfattning

Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye Lip Care är en effektiv ögonkräm som är speciellt utformad för att behandla ålderstecken runt ögonen och läpparna. Med sina aktiva ingredienser hjälper denna kräm till att minska synligheten av rynkor, förbättra hudens fasthet och elasticitet, minska mörka ringar och påsar under ögonen samt återfukta och vårda huden. Använd denna ögonkräm regelbundet för att få en ungdomligare och mer strålande look.

Ytterligare information

Varumärke

Vichy

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vichy Neovadiol Multi-Corrective Eye & Lip Care 15 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram