• Genom att handla genom Apotekens.se a part of Tomsjo Consulting AB accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.
  • Apotekens.se är en del av Tomsjo Consulting AB som är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.
  • Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.
  • Vad är en personuppgift?
    En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.
  • Vilka uppgifter lagrar vi?
    För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
  • Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.
  • Rättslig grund
    Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig, t.ex. om man skriver upp sig på vårt nyhetsbrev.

Notera att Apotekens.se normalt inte samlar personuppgifter då köp inte sker på vår webbsida, utan vi förmedlar trafik till våra samarbetspartners. Det vi samlar är din e-postadress om du skriver upp dig för Nyhetsbrev samt en cookie som du tar med dig när du länkas till vår samarbetspartners. Du kan läsa mer om cookies här!

Vill du att vi tar bort dig ifrån vårt Nyhetsbrev väljer ni "unsubscribe" i nyhetsbrevet alt. skriver till oss på info@apotekens.se och ber om att få din epost borttagen, vilket normalt sker inom 1 arbetsdag.

Jätte nöjd

★★★★★
Hittade det jag villa ha.
- Tommy

Tack för hjälpen

★★★★★
Rekommenderar. /Sandra
- Sandra

Mycket bra utbud

★★★★★
Snabb leverans! Tack
- Niklas

Apotek online

Köp apoteksvaror ifrån några av Sveriges mest kända apotek online. 
Topsäljare
info@apotekens.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram