Om Apotekens.se

Apotekens.se förmedlar apoteksvaror och receptfria läkemedel i Sverige, under ett och samma tak! Tanken är att du som kund på ett enkelt sätt ska kunna söka efter läkemedel, apoteksvaror och tillhörande utan att behöva besöka Sveriges alla Apotek online eller fysiska apoteksbutiker som säljer receptfria läkemedel och dyl. Det ska räcka med ett Apotek online, Apotekens.se

Oavsett om du som kund söker efter en bästa värktabletten eller billigaste medicinen för mensvärk eller förkylning ska du finna allt här hos oss på Apotekens.se. Vi förmedlar inte bara Värktabletter och apoteksvaror utan har även flertalet råd inom hälsa och välbefinnande.

Hos oss har vi mellan 9 000 till 10 000 unika apoteksprodukter!
Vi uppdaterar dagligen vår databas med kampanjer & Erbjudanden på ordinarie priser.

Information om Apotekens.se

Företagsinformation

Apotekens.se är en del utav Tomsjo Consulting AB som har sitt säte i Stockholm. Tomsjo Consulting AB har certifikatet Certifierad E-handel som uppdateras dagligen.

Historia

Apotekens.se är en del utav flera butiker inom e-handel som drivs utav Tomsjo Consulting AB. Butiken Apotekens.se är resultatet utav att personer med olika bakrund inom utveckling och intresse utav hälsa beslutade sig för att hjälpa kunder att på ett enkelt sätt fina de mediciner, läkemedel eller apoteksvaror de söker efter, i ett och samma byggvaruhus. Tanken är att man inte ska behöva gå in på alla butiker online inom Apotek, utan vi samlar allt hos Apotekens.se där vi uppdaterar produkter och priser dagligen.

Vårt mål

Vi på Apotekens.se har som mål att vara ledande inom förmedling utav receptfria läkemedel och apoteksvaror. Våra återkommande kunder ska alltid känna trygghet i att få rätt pris och hitta billigast möjliga pris genom att jämföra läkemedel och dess priser på den svenska marknaden. Det ska vara enkelt och vi vill att kunderna ska återkomma gång på gång då de vet att vi tillhandahåller bästa pris på marknaden inom Apotekens alla produkter.

Apotekens.se

A part of Tomsjo Consulting AB
Org: 556979-6344
Moms reg: SE556979634401
Säte: Stockholm
Telefon växel: 08-551 06 330

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram