Rea!

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar - 4 st

  • Bambu
  • Medium
  • Kompatibel med Oral-B

Denna elektriska tandborsthuvud från A Good Company är tillverkad av bambu och har en mediumborste. Den är kompatibel med Oral-B eltandborstar och kommer i en förpackning med 4 stycken. Med detta tandborsthuvud kan du enkelt byta ut ditt gamla huvud och få en fräsch och effektiv rengöring av dina tänder. Bambumaterialet är miljövänligt och hållbart, vilket gör det till ett bra val för den som vill vara mer hållbar i sin munvård. Med mediumborsten får du en optimal rengöring samtidigt som den är skonsam mot tandköttet. Byt ut ditt tandborsthuvud regelbundet för att bibehålla en god munhygien och hålla dina tänder friska och rena.

169.00kr

  • ✅ Hållbart tandborsthuvud i bambu för Oral-B eltandborstar.

  • ✅ Medium borsthår för effektiv rengöring av tänderna.

  • ✅ Kompatibelt med Oral-B eltandborstar för enkel användning.

  • ✅ Tillverkat av A Good Company för miljömedvetna konsumenter.

  • ✅ Paketet innehåller 4 tandborsthuvuden för långvarig användning.

Beskrivning

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium är en högkvalitativ tandborste som är speciellt utformad för att ge dig en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder. Denna tandborste är kompatibel med Oral-B Eltandborstar och erbjuder en hållbar och miljövänlig lösning för din munvård.

Hållbarhet och miljövänlighet

En av de främsta fördelarna med A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium är dess hållbarhet och miljövänlighet. Tandborsthuvudet är tillverkat av bambu, vilket är en förnybar resurs som växer snabbt och inte kräver kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Genom att välja denna tandborste bidrar du till att minska användningen av plast och främja en mer hållbar livsstil.

Effektiv rengöring

Med A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium kan du vara säker på att få en effektiv rengöring av dina tänder. Tandborsthuvudet är utformat med noggrant placerade borsthår som når alla svåråtkomliga områden i din mun. Borsthåren är tillräckligt mjuka för att vara skonsamma mot tandköttet, samtidigt som de tar bort plack och matrester effektivt.

Kompatibilitet med Oral-B Eltandborstar

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium är kompatibel med Oral-B Eltandborstar, vilket gör det enkelt att byta ut ditt gamla tandborsthuvud mot detta miljövänliga alternativ. Du behöver inte köpa en ny tandborste utan kan fortsätta använda din befintliga Oral-B Eltandborste och samtidigt dra nytta av fördelarna med bambu.

Slutsats

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium är ett utmärkt val för dig som vill ha en hållbar och effektiv tandborste. Med dess bambutandborsthuvud och kompatibilitet med Oral-B Eltandborstar får du en skonsam rengöring samtidigt som du bidrar till att minska användningen av plast. Byt ut ditt gamla tandborsthuvud mot detta miljövänliga alternativ och ta ett steg mot en mer hållbar munvård.

Ytterligare information

Varumärke

A Good Company

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar - 4 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram