Rea!

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B eltandborstar - 4 st

  • Bambu
  • Medium
  • Kompatibel med Oral-B

Denna elektriska tandborsthuvud från A Good Company är tillverkad av bambu och har en mediumborste. Den är kompatibel med Oral-B eltandborstar och kommer i en förpackning med 4 stycken. Med detta tandborsthuvud kan du få en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder och tandkött. Byt ut ditt gamla tandborsthuvud mot detta miljövänliga alternativ för en hållbar munvård.

169.00kr

  • ✅ Ekologiskt tandborsthuvud i bambu för Oral-B eltandborstar.

  • ✅ Medium borsthuvud för effektiv rengöring av tänderna.

  • ✅ Kompatibelt med Oral-B eltandborstar.

  • ✅ Tillverkat av hållbart och miljövänligt material.

  • ✅ Paketet innehåller 4 tandborsthuvuden.

Beskrivning

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar (4 st)

Produktbeskrivning

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit är en högkvalitativ tandborste som är kompatibel med Oral-B Eltandborstar. Dessa tandborsthuvuden är tillverkade av bambu och är perfekta för dig som vill ha en miljövänlig tandborste utan att kompromissa med kvaliteten.

Egenskaper

- Kompatibel med Oral-B Eltandborstar: Dessa tandborsthuvuden är utformade för att passa perfekt på Oral-B Eltandborstar, vilket gör det enkelt att byta ut dina gamla borsthuvuden mot dessa miljövänliga alternativ. - Tillverkade av bambu: Bambu är en hållbar och förnybar resurs, vilket gör dessa tandborsthuvuden till ett miljövänligt val. Dessutom är bambu naturligt antibakteriellt och har en snygg vit färg som ger en fräsch känsla. - Medium borsthår: Tandborsthuvudena har medium borsthår, vilket är perfekt för att effektivt rengöra tänderna och massera tandköttet utan att vara för hårt eller för mjukt. - Paket med 4 tandborsthuvuden: Varje förpackning innehåller 4 tandborsthuvuden, vilket gör det enkelt att hålla sig försedd under en längre tid.

Användning

Användning av A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit är enkelt. Ta bort det gamla tandborsthuvudet från din Oral-B Eltandborste genom att dra det rakt ut. Sätt sedan det nya tandborsthuvudet på plats genom att trycka det på handtaget tills det klickar på plats. Borsta tänderna som vanligt och byt ut tandborsthuvudet var tredje månad eller enligt rekommendation från tandläkaren.

Varför välja A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit?

- Miljövänligt val: Genom att välja dessa tandborsthuvuden bidrar du till att minska användningen av plast och främjar användningen av hållbara material som bambu. - Kompatibilitet: Tandborsthuvudena är kompatibla med Oral-B Eltandborstar, vilket gör det enkelt att byta ut dina gamla borsthuvuden mot dessa miljövänliga alternativ. - Kvalitet och effektivitet: Med medium borsthår och en ergonomisk design är dessa tandborsthuvuden både effektiva och bekväma att använda för daglig tandborstning.

Sammanfattning

A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit är det perfekta valet för dig som vill ha en miljövänlig tandborste utan att kompromissa med kvaliteten. Dessa tandborsthuvuden är kompatibla med Oral-B Eltandborstar och är tillverkade av hållbart bambu. Med medium borsthår och en ergonomisk design ger de en effektiv och bekväm tandborstning. Varje förpackning innehåller 4 tandborsthuvuden, vilket gör det enkelt att hålla sig försedd under en längre tid. Välj A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit för en miljövänlig och effektiv tandborstning.

Ytterligare information

Varumärke

A Good Company

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B eltandborstar - 4 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram