ANNEMARIE BÖRLIND Rose Nature Cooling Spa Eye Cream-Gel 15 ml

549.00kr

Beskrivning

Annemarie Börlind Rose Nature Cooling Spa Eye Cream Gel - 15 ml

Annemarie Börlind Rose Nature Cooling Spa Eye Cream Gel är en fantastisk produkt för att vårda och skydda den känsliga huden runt ögonen. Denna ögonkräm är speciellt framtagen för att ge en svalkande och uppfriskande effekt samtidigt som den återfuktar och minskar synliga tecken på trötthet och åldrande.

Fördelar med Annemarie Börlind Rose Nature Cooling Spa Eye Cream Gel

- Svalkande effekt: Den unika formula med rosextrakt ger en behaglig kylningseffekt som hjälper till att minska svullnad och trötthet runt ögonen. - Återfuktande: Ögonkrämen är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, vilket ger en fräsch och ungdomlig look. - Minskar synliga tecken på åldrande: Med regelbunden användning kan denna ögonkräm hjälpa till att minska synliga rynkor, fina linjer och mörka ringar runt ögonen. - Naturliga ingredienser: Annemarie Börlind är känt för att använda naturliga och ekologiska ingredienser i sina produkter. Denna ögonkräm är inget undantag och innehåller inga skadliga kemikalier eller syntetiska tillsatser.

Hur man använder Annemarie Börlind Rose Nature Cooling Spa Eye Cream Gel

1. Rengör ansiktet noggrant och se till att huden runt ögonen är torr. 2. Ta en liten mängd ögonkräm och applicera den försiktigt på huden runt ögonen. Undvik att få produkten i ögonen. 3. Massera försiktigt in krämen med hjälp av ringfingret tills den har absorberats helt. 4. Använd ögonkrämen morgon och kväll för bästa resultat.

Varför välja Annemarie Börlind Rose Nature Cooling Spa Eye Cream Gel

Annemarie Börlind är ett välkänt och respekterat varumärke inom hudvård. Deras produkter är kända för att vara effektiva och skonsamma mot huden. Med Annemarie Börlind Rose Nature Cooling Spa Eye Cream Gel kan du vara säker på att du ger din hud den bästa möjliga vård. Denna ögonkräm är perfekt för dig som vill ha en svalkande och uppfriskande effekt samtidigt som du återfuktar och minskar synliga tecken på trötthet och åldrande runt ögonen. Med naturliga ingredienser och en skonsam formula är detta en produkt du kan lita på. Beställ Annemarie Börlind Rose Nature Cooling Spa Eye Cream Gel idag och ge din hud den kärlek och omsorg den förtjänar!

Ytterligare information

Varumärke

Annemarie Börlind

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ANNEMARIE BÖRLIND Rose Nature Cooling Spa Eye Cream-Gel 15 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram