Rea!

Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray 150 ml

  • Hårspray
  • Harmousse
  • Heat protection

Attitude Heat Defeat är en hårspray som även fungerar som en harmousse. Den ger ditt hår ett starkt och flexibelt håll samtidigt som den skyddar mot värme från stylingverktyg. Med en volym på 150 ml är den perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan. Attitude Heat Defeat ger dig möjligheten att skapa olika frisyrer samtidigt som den vårdar och skyddar ditt hår. Med denna produkt kan du vara säker på att ditt hår håller sig snyggt och skyddat mot värme och styling.

175.00kr

  • ✅ Skyddar håret mot värme vid styling.

  • ✅ Ger håret en naturlig och flexibel stadga.

  • ✅ Innehåller vårdande ingredienser för att stärka håret.

  • ✅ Lätt att applicera och ger en jämn fördelning.

  • ✅ Ger håret en fräsch doft och glans.

Beskrivning

Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray - Skydd för håret mot värme

Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray är en högkvalitativ hårprodukt som erbjuder ett effektivt skydd för ditt hår mot värme. Denna spray är speciellt utformad för att hjälpa till att minimera skador som kan uppstå vid användning av värmeverktyg som locktänger, plattänger och hårtorkar. Med denna produkt kan du styla ditt hår utan att oroa dig för att det ska bli skadat eller förstört.

Skyddar håret mot värme

Att använda värmeverktyg på håret kan vara skadligt om det inte skyddas ordentligt. Värmen kan göra håret torrt, sprött och skört, vilket kan leda till kluvna toppar och brist på glans. Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray är speciellt utvecklad för att skapa en skyddande barriär mellan ditt hår och värmen från stylingverktygen. Den hjälper till att förhindra att värmen tränger in i hårstråna och orsakar skador.

Förebygger skador och bevarar hårets hälsa

Genom att använda Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray kan du förebygga skador på ditt hår och bevara dess hälsa. Produkten innehåller speciella ingredienser som hjälper till att återfukta och stärka håret samtidigt som den skyddar det mot värme. Detta gör att du kan styla ditt hår utan att riskera att det blir skadat eller försvagas.

Användning

Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray är enkel att använda. Skaka flaskan väl innan användning och spraya sedan jämnt över håret innan du använder värmeverktyg. Kom ihåg att hålla flaskan cirka 15-20 centimeter från håret för bästa resultat. Du kan också använda produkten på torrt hår för extra skydd och glans.

Sammanfattning

Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray är den perfekta produkten för dig som vill skydda ditt hår mot värme. Med denna spray kan du styla ditt hår utan att oroa dig för skador och samtidigt bevara hårets hälsa. Använd den regelbundet för att förebygga skador och njut av ett vackert och välmående hår. Beställ din Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray idag och ge ditt hår det skydd det förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Attitude

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Attitude Heat Defeat Heat Protection Spray 150 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram