Rea!

BABOR Cleansing Phytoactive Combination 300 ml

  • Babor Cleansing
  • Phytoactive Combination
  • 300 ml

Babor Cleansing Phytoactive Combination är en professionell ansiktsrengöring som kommer i en förpackning på 300 ml. Denna produkt är speciellt framtagen för att rengöra och balansera kombinerad hud. Den innehåller naturliga växtextrakt som hjälper till att avlägsna smuts, orenheter och överflödig olja från huden. Babor Cleansing Phytoactive Combination ger en djuprengöring samtidigt som den bevarar hudens naturliga fuktbalans. Använd denna ansiktsrengöring regelbundet för att få en ren och fräsch hud med en hälsosam lyster.

365.00kr

  • ✅ Effektiv ansiktsrengöring för kombinerad hudtyp

  • ✅ Innehåller naturliga växtextrakt för att balansera huden

  • ✅ Milt och skonsamt rengöringsmedel som tar bort smuts och makeup

  • ✅ Förbättrar hudens textur och ger en fräsch känsla

  • ✅ Storlek: 300 ml, räcker länge och ger bra värde för pengarna

Beskrivning

Babor Cleansing Phytoactive Combination - Professionell ansiktsrengöring för kombinerad hud

Babor Cleansing Phytoactive Combination är en högkvalitativ ansiktsrengöring speciellt utformad för personer med kombinerad hud. Denna produkt är en del av Babor Cleansing-serien och är känd för sin effektiva rengöring och vårdande egenskaper.

Effektiv rengöring för kombinerad hud

Babor Cleansing Phytoactive Combination är utvecklad med en unik formula som effektivt tar bort smuts, orenheter och överflödig olja från huden. Den hjälper till att balansera hudens naturliga fuktbalans och förhindrar överdriven torrhet eller fetthet. Produkten är skonsam nog att användas dagligen utan att torka ut huden.

Nyckelord: ansiktsrengöring, kombinerad hud, Babor Cleansing, effektiv rengöring, vårdande egenskaper

Vårdande ingredienser för optimal hudhälsa

Babor Cleansing Phytoactive Combination innehåller noggrant utvalda ingredienser som är kända för sina vårdande egenskaper. Extrakt från hästkastanj och trollhassel hjälper till att lugna och balansera huden, samtidigt som de minskar synliga porer och förbättrar hudens struktur. Produkten innehåller även naturliga antioxidanter som skyddar huden mot skadliga fria radikaler och förebygger åldrande.

Användning och fördelar

För att använda Babor Cleansing Phytoactive Combination, applicera en liten mängd på fuktad hud och massera försiktigt in i ansiktet och halsen. Skölj sedan noggrant med ljummet vatten. Denna produkt kan användas som en del av din dagliga hudvårdsrutin för att uppnå en ren och fräsch hud. Fördelarna med att använda Babor Cleansing Phytoactive Combination inkluderar: - Effektiv rengöring av smuts och orenheter - Balanserar hudens fuktbalans - Minskar synliga porer och förbättrar hudens struktur - Skyddar mot skadliga fria radikaler - Passar perfekt för personer med kombinerad hud

Sammanfattning

Babor Cleansing Phytoactive Combination är den perfekta ansiktsrengöringen för personer med kombinerad hud. Dess effektiva rengöringsegenskaper och vårdande ingredienser gör den till en oumbärlig del av din dagliga hudvårdsrutin. Ge din hud den omsorg den förtjänar med denna högkvalitativa produkt från Babor Cleansing-serien.

Ytterligare information

Varumärke

BABOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BABOR Cleansing Phytoactive Combination 300 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram