Rea!

BABOR Doctor Babor Ampoule Retinol 14 ml

  • Retinol serum
  • Babor Doctor Babor
  • 14 ml

Babor Doctor Babor Retinol Ampoule är ett kraftfullt retinolserum som innehåller 14 ml produkt. Retinol är känt för sina anti-aging egenskaper och kan hjälpa till att minska synligheten av rynkor och fina linjer. Serumet är utvecklat av Babor, ett välkänt varumärke inom hudvård. Med regelbunden användning kan detta serum förbättra hudens struktur och ge en jämnare och mer ungdomlig hudton. Det är en perfekt produkt för de som vill ha en effektiv lösning för att bekämpa ålderstecken.

535.00kr

  • ✅ Effektivt retinolserum för ansiktet

  • ✅ Innehåller 14 ml produkt

  • ✅ Minskar synligheten av rynkor och fina linjer

  • ✅ Förbättrar hudens elasticitet och fasthet

  • ✅ Ger en jämnare och mer strålande hudton

Beskrivning

Babor Doctor Babor Ampoule Retinol - Effektivt serum för ansiktsvård

Babor Doctor Babor Ampoule Retinol är ett kraftfullt serum som är speciellt utformat för att ge effektiv vård till ansiktet. Med sin höga koncentration av retinol är detta serum perfekt för att bekämpa ålderstecken och förbättra hudens struktur och utseende.

Fördelar med Babor Doctor Babor Ampoule Retinol

Det finns många fördelar med att använda Babor Doctor Babor Ampoule Retinol i din dagliga hudvårdsrutin. Här är några av de viktigaste fördelarna: 1. Förbättrad hudstruktur: Serumet innehåller retinol, en kraftfull ingrediens som hjälper till att förbättra hudens struktur och jämna ut ojämnheter. Detta resulterar i en jämnare och mer ungdomlig hudton. 2. Minskar synligheten av rynkor och fina linjer: Retinol är känt för sina anti-aging-egenskaper och kan hjälpa till att minska synligheten av rynkor och fina linjer. Genom att regelbundet använda detta serum kan du uppnå en fastare och mer ungdomlig hud. 3. Ökad cellförnyelse: Retinol stimulerar cellförnyelsen i huden, vilket hjälper till att avlägsna döda hudceller och främja tillväxten av nya, friska celler. Detta resulterar i en fräschare och mer strålande hud. 4. Fuktgivande egenskaper: Babor Doctor Babor Ampoule Retinol innehåller också fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta huden och bevara dess naturliga fuktbalans. Detta gör att huden känns mjuk och smidig.

Hur man använder Babor Doctor Babor Ampoule Retinol

För att få bästa resultat av Babor Doctor Babor Ampoule Retinol, följ dessa enkla steg: 1. Rengör ansiktet noggrant och torka det försiktigt. 2. Öppna en ampull genom att använda den bifogade ampullöppnaren eller en ren handduk. 3. Applicera serumet på ansiktet och massera försiktigt in det i huden tills det har absorberats helt. 4. Avsluta med din vanliga fuktighetskräm för att låsa in fukt och maximera resultaten. Använd Babor Doctor Babor Ampoule Retinol regelbundet för att uppnå bästa resultat. Förvara ampullerna på en sval och mörk plats för att bevara deras effektivitet.

Sammanfattning

Babor Doctor Babor Ampoule Retinol är ett kraftfullt serum som är utformat för att förbättra hudens struktur och bekämpa ålderstecken. Med sin höga koncentration av retinol kan detta serum minska synligheten av rynkor och fina linjer, öka cellförnyelsen och ge fukt till huden. Använd detta serum regelbundet för att uppnå en jämnare och mer ungdomlig hud.

Ytterligare information

Varumärke

BABOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BABOR Doctor Babor Ampoule Retinol 14 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram