Basica Vital 800g

  • Naturliga ingredienser
  • 800g förpackning
  • Multivitamin

Basica Vital är en multivitaminprodukt som innehåller naturliga ingredienser. Den kommer i en förpackning på 800g och är ett kosttillskott som kan hjälpa till att tillgodose kroppens behov av vitaminer och mineraler. Med Basica Vital kan du ge din kropp en extra boost av näringsämnen för att främja en hälsosam livsstil.

592.00kr

  • ✅ Ger en balanserad mix av vitaminer och mineraler

  • ✅ Innehåller 800g pulver för långvarig användning

  • ✅ Bidrar till att stärka immunsystemet

  • ✅ Kan hjälpa till att minska trötthet och utmattning

  • ✅ Passar både vuxna och barn över 12 år

Beskrivning

Basica Vital - En Multivitamin för Optimal Hälsa

Basica Vital är en högkvalitativ multivitamin som är utformad för att ge dig alla viktiga näringsämnen du behöver för att upprätthålla en optimal hälsa. Denna produkt är speciellt utvecklad för att stödja kroppens funktioner och förbättra ditt välbefinnande.

Varför välja Basica Vital?

Basica Vital innehåller en unik kombination av vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att kroppen ska fungera korrekt. Genom att ta denna multivitamin dagligen kan du säkerställa att du får tillräckligt med näringsämnen för att stödja ditt immunsystem, förbättra din energinivå och främja en sund metabolism.

Fördelarna med Basica Vital

- Förbättrar immunsystemet: Basica Vital innehåller viktiga antioxidanter som hjälper till att stärka ditt immunsystem och skydda kroppen mot skadliga fria radikaler. - Ökar energinivån: Genom att tillföra viktiga B-vitaminer och mineraler hjälper Basica Vital till att öka din energinivå och bekämpa trötthet och utmattning. - Främjar en sund metabolism: Denna multivitamin innehåller även mineraler som är viktiga för en sund metabolism, vilket kan hjälpa till att reglera ämnesomsättningen och främja viktminskning. - Stödjer hjärthälsan: Basica Vital innehåller essentiella näringsämnen som är viktiga för att upprätthålla en sund hjärthälsa och främja en normal blodcirkulation.

Hur man använder Basica Vital

Det rekommenderas att ta en portion av Basica Vital dagligen. Blanda en skopa (ca 10 g) med vatten eller juice och drick det tillsammans med en måltid för bästa resultat. Kom ihåg att följa den angivna doseringen och rådgöra med en läkare om du har några specifika hälsoproblem eller tar andra mediciner.

Sammanfattning

Basica Vital är en högkvalitativ multivitamin som är utformad för att ge dig alla viktiga näringsämnen du behöver för att upprätthålla en optimal hälsa. Genom att ta denna multivitamin dagligen kan du förbättra ditt immunsystem, öka din energinivå, främja en sund metabolism och stödja hjärthälsan. Ta hand om din hälsa och prova Basica Vital idag!

Ytterligare information

Varumärke

Basica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Basica Vital 800g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram