Rea!

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Jordgubb + Mint 75 ml

  • Tandblekning
  • Jordgubbsmak
  • Mintsmak

Beconfident Multifunctional Whitening tandkräm är en tandkräm som erbjuder både tandblekning och en fräsch smakupplevelse. Med sin jordgubb- och mintsmak ger den en trevlig och uppfriskande känsla i munnen. Tandkrämen är utformad för att effektivt ta bort missfärgningar och ge dig vitare tänder. Med regelbunden användning kan du uppnå en vitare och fräschare leende. Beconfident Multifunctional Whitening tandkräm är ett bra val för dig som vill ha en tandkräm som ger både tandblekning och en god smak.

36.00kr

  • ✅ BeConfident Multifunctional Whitening tandkräm

    är en tandkräm med jordgubb- och mintsmak.
  • ✅ Tandkrämen är effektiv för att bleka tänderna och ta bort missfärgningar.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för att främja tandhälsa och fräsch andedräkt.

  • ✅ Tandkrämen är skonsam mot emaljen och passar för daglig användning.

  • ✅ Förpackningen innehåller 75 ml tandkräm för långvarig användning.

Beskrivning

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm - Jordgubb Mint 75 ml

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm är en innovativ produkt som kombinerar tandvård och tandblekning i en enda tandkräm. Med sin fräscha smak av jordgubb och mint ger den en behaglig upplevelse vid varje tandborstning.

Tandvård och tandblekning i ett

Denna tandkräm är speciellt utformad för att ge dig en komplett tandvård samtidigt som den hjälper till att bleka dina tänder. Den innehåller en unik kombination av ingredienser som tar bort missfärgningar och ger dig en vitare och fräschare leende.

Effektiv tandrengöring

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm är utrustad med mikrogranuler som effektivt rengör dina tänder och tar bort plack och matrester. Den hjälper till att förebygga karies och tandköttssjukdomar genom att bekämpa bakterier och hålla din munhälsa i toppform.

Skonsam mot emaljen

Tandkrämen är skonsam mot emaljen och lämnar dina tänder rena och fräscha utan att skada den skyddande ytan. Den är även skonsam mot tandköttet och minskar risken för irritation och inflammation.

Användning

För bästa resultat, använd Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm två gånger om dagen, morgon och kväll. Borsta tänderna i minst två minuter och skölj noggrant efteråt. För att uppnå optimala resultat rekommenderas att använda tandkrämen regelbundet under en längre period.

Sammanfattning

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm är en tandkräm som erbjuder både tandvård och tandblekning i ett. Med sin fräscha smak av jordgubb och mint ger den en behaglig upplevelse vid varje tandborstning. Den effektiva tandrengöringen tar bort plack och matrester samtidigt som den är skonsam mot emaljen och tandköttet. Använd regelbundet för att uppnå optimala resultat och få ett vitare och fräschare leende.

Ytterligare information

Varumärke

Beconfident

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Jordgubb + Mint 75 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram