Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown 200 ml

  • Torrschampo
  • Brun
  • 200 ml

Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown är ett torrschampo speciellt utformat för brunhåriga personer. Med en volym på 200 ml erbjuder detta torrschampo en praktisk och snabb lösning för att fräscha upp håret mellan tvättarna. Det absorberar överflödig olja och ger håret en ren och fräsch känsla. Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown är perfekt för att ge brunhårigt hår extra volym och textur samtidigt som det ger en naturlig brun färgton. Med detta torrschampo kan du snabbt och enkelt få håret att se fräscht och stylat ut, oavsett var du befinner dig.

109.00kr

  • ✅ Björn Axén torrschampo för mörkt hår, 200 ml

  • ✅ Absorberar olja och ger volym utan att lämna rester

  • ✅ Passar perfekt för brunetter och mörkhåriga

  • ✅ Ger håret en fräsch känsla och doft

  • ✅ Praktiskt att använda mellan hårtvättar för att förlänga frisyren

Beskrivning

Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown - För fräsch och stylad hårvård

Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown är en innovativ produkt som är speciellt utformad för att ge ditt hår en fräsch och stylad look utan att behöva tvätta det. Detta torrschampo är perfekt för dig som har brunt hår och vill förlänga tiden mellan tvättarna samtidigt som du behåller den naturliga färgen.

Fördelar med Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown

- Fräschar upp håret: Med Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown kan du snabbt och enkelt fräscha upp ditt hår mellan tvättarna. Produkten absorberar överflödigt fett och olja från hårbotten, vilket ger ditt hår en ren och fräsch känsla. - Ger volym och textur: Torrschampot ger även volym och textur till ditt hår, vilket gör det enklare att styla och forma. Du kan skapa olika frisyrer och få håret att se fylligare ut på ett ögonblick. - Bevarar hårfärgen: Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown är speciellt framtagen för brunt hår och hjälper till att bevara den naturliga färgen. Produkten innehåller pigment som matchar brun hårfärg och hjälper till att dölja utväxt och gråa hårstrån. - Enkel att använda: Applicera torrschampot genom att spraya det jämnt över håret, särskilt vid rötterna. Massera in produkten med fingertopparna och borsta sedan igenom håret för att fördela produkten jämnt. Resultatet blir ett fräscht och stylat hår på nolltid.

Varför välja Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown?

Björn Axén är ett välkänt varumärke inom hårvård och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och effektivitet. Dry Shampoo Deep Brown är inget undantag. Med denna produkt kan du förlänga tiden mellan tvättarna och samtidigt få ett fräscht och stylat hår. Produkten är även skonsam mot håret och lämnar inga rester eller kladd efter sig. Den är lätt att använda och ger snabba resultat. Dessutom är den perfekt för dig som har brunt hår och vill behålla den naturliga färgen utan att behöva färga om håret. Sammanfattningsvis är Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown det perfekta valet för dig som vill ha ett fräscht och stylat hår utan att behöva tvätta det varje dag. Med dess förmåga att absorbera överflödigt fett och olja, ge volym och textur samt bevara den naturliga färgen, kommer du att uppnå fantastiska resultat varje gång du använder produkten.

Ytterligare information

Varumärke

Björn Axén

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown 200 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram