Rea!

Bright Bots Potträningsbyxor Cerise L 1 st

  • Potträningsbyxor
  • Bright Bots
  • Cerise

Bright Bots potträningsbyxor är perfekta för att hjälpa ditt barn i övergången från blöjor till att använda toaletten. Dessa cerisefärgade potträningsbyxor är tillverkade av högkvalitativt material som är bekvämt och skonsamt mot barnets hud. De har en elastisk midja och benöppningar för en bra passform och enkel av- och påtagning. Bright Bots potträningsbyxor är utformade för att hjälpa barnet att känna när de är blöta, vilket underlättar inlärningen av att använda toaletten. Ge ditt barn självförtroendet och bekvämligheten med Bright Bots potträningsbyxor.

118.00kr

  • ✅ Bright Bots potträningsbyxor i cerise, storlek L, 1 st

  • ✅ Perfekt för potträning med bekväm passform

  • ✅ Tillverkade av mjukt och absorberande material

  • ✅ Hjälper barnet att känna sig torrt och bekvämt

  • ✅ Enkel att använda och tvätta för föräldrarna

Beskrivning

Bright Bots potträningsbyxor - Cerise L - 1 st

Bright Bots potträningsbyxor är den perfekta lösningen för föräldrar som vill underlätta övergången från blöjor till toalettträning för sina små barn. Dessa potträningsbyxor är speciellt utformade för att ge barnet en känsla av självständighet samtidigt som de ger skydd mot olyckor.

Potträningsbyxor för smidig övergång

Bright Bots potträningsbyxor är tillverkade av högkvalitativt material som är mjukt och bekvämt för barnet att bära. De är utformade för att likna vanliga underkläder och har en elastisk midja för en perfekt passform. Dessa potträningsbyxor är lätta att dra upp och ner, vilket gör det enkelt för barnet att använda toaletten själv.

Säkerhet och skydd mot olyckor

Bright Bots potträningsbyxor är utrustade med en vattentät yttre lager som hjälper till att förhindra läckage vid olyckor. Detta ger föräldrarna en extra trygghet och minskar risken för klädombyte och städning. Samtidigt tillåter de barnet att känna när de är blöta, vilket hjälper till att öka medvetenheten om toalettbehovet.

Cerise färg och storlek L

Dessa Bright Bots potträningsbyxor kommer i en vacker cerise färg som är tilltalande för både barn och föräldrar. Den ljusa färgen gör det också enklare att se om olyckor inträffar. Storleken L passar barn i åldern 2-3 år och är perfekt för att underlätta övergången från blöjor till toalettträning.

Sammanfattning

Bright Bots potträningsbyxor är den idealiska produkten för föräldrar som vill hjälpa sina barn att bli självständiga i toalettträningen. Dessa potträningsbyxor erbjuder bekvämlighet, säkerhet och skydd mot olyckor. Med sin cerise färg och storlek L är de både attraktiva och praktiska. Ge ditt barn den bästa starten på toalettträningen med Bright Bots potträningsbyxor.

Ytterligare information

Varumärke

Bright bots

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bright Bots Potträningsbyxor Cerise L 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram