Rea!

BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda 5 m x 8 cm 1 st

54.00kr

Beskrivning

BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda 5 m x 8 cm - Förband för effektiv sårläkning

BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att främja läkning av sår och underlätta sårvård. Denna kompressionsbinda är tillverkad av mjukt och elastiskt material som ger en bekväm och säker passform runt såret.

Fördelar med BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda

- Effektiv kompression: BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda ger en jämn och kontrollerad kompression runt såret, vilket hjälper till att minska svullnad och främja läkning. Kompressionen hjälper även till att förhindra blödning och blåmärken. - Lätt att använda: Denna kompressionsbinda är enkel att applicera och kan justeras efter behov. Den är självhäftande och behöver inte använda några klistermedel eller fästband för att hålla sig på plats. - Mångsidig användning: BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda kan användas för olika typer av sår, inklusive skärsår, brännskador, trycksår och postoperativa sår. Den kan även användas för att behandla venösa bensår och lymfödem.

Hur man använder BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda

1. Rengör såret noggrant med en mild antiseptisk lösning och låt det torka. 2. Klipp av den önskade längden av kompressionsbindan från rullen. 3. Applicera kompressionsbindan runt såret med den självhäftande sidan mot huden. Se till att bindan är stram men inte för tight. 4. Fortsätt att linda kompressionsbindan runt såret tills önskad kompression uppnås. 5. Klipp av överflödig binda och fäst änden ordentligt. 6. Kontrollera regelbundet såret och byt ut kompressionsbindan vid behov.

Varför välja BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda?

BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda är en pålitlig och effektiv produkt för sårvård. Dess högkvalitativa material och enkla applicering gör den till ett utmärkt val för både professionella vårdgivare och privatpersoner. Genom att använda BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda kan du främja läkning av sår och uppnå bättre resultat i din sårvård. Beställ din BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda idag och ge dina sår den omsorg de förtjänar för en snabb och smidig läkning.

Ytterligare information

Varumärke

BSN Medical

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BSN Medical Comprilan Kompressionsbinda 5 m x 8 cm 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram