Burt´s Bees Mama Bee Body Oil 115 ml

  • Naturlig
  • Mjukgörande
  • För gravida

Burts Bees Mama Bee Body Oil är en naturlig och mjukgörande massageolja speciellt framtagen för gravida kvinnor. Den är skonsam mot huden och hjälper till att bevara hudens elasticitet under graviditeten. Oljan är berikad med näringsrika ingredienser som mandelolja och citronolja, vilket ger en behaglig doft och gör huden mjuk och smidig. Den absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig känsla. Perfekt för att vårda och vårda din hud under den speciella perioden av ditt liv.

199.00kr

  • ✅ Naturlig kroppsolja för gravida kvinnor

  • ✅ Innehåller mandelolja och citronolja

  • ✅ Mjukgör och återfuktar huden

  • ✅ Kan användas för massage under graviditeten

  • ✅ Fri från parabener, ftalater och petrolatum

Beskrivning

Burt's Bees Mama Bee Body Oil - Naturlig massageolja för gravida kvinnor

Burt's Bees Mama Bee Body Oil är en populär och naturlig massageolja speciellt utformad för gravida kvinnor. Denna kroppsolja är framtagen för att ge näring åt huden och hjälpa till att minska risken för bristningar under graviditeten. Med sina naturliga ingredienser och milda doft är denna olja ett perfekt val för att vårda och skydda din hud under denna speciella tid i ditt liv.

Naturliga ingredienser för optimal hudvård

Burt's Bees Mama Bee Body Oil innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som är kända för sina vårdande egenskaper. Oljan är berikad med mandelolja, citronolja och vetegroddsolja, vilka alla är kända för att vara rika på näringsämnen och fuktgivande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att mjukgöra och återfukta huden, samtidigt som de främjar elasticiteten och minskar risken för bristningar.

Fördelar med Burt's Bees Mama Bee Body Oil

- Minskar risken för bristningar: Den unika kombinationen av naturliga ingredienser i denna massageolja hjälper till att förbättra hudens elasticitet och minska risken för bristningar under graviditeten. - Återfuktar och mjukgör huden: Mandelolja och vetegroddsolja är kända för sina fuktgivande egenskaper och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. - Mild och behaglig doft: Denna kroppsolja har en mild och behaglig doft av citron som inte överväldigar dina sinnen. - Naturliga ingredienser: Burt's Bees Mama Bee Body Oil är tillverkad med naturliga ingredienser och är fri från parabener, ftalater och syntetiska dofter, vilket gör den till ett säkert val för gravida kvinnor.

Användning och applicering

För att använda Burt's Bees Mama Bee Body Oil, massera försiktigt in oljan på huden med cirkulära rörelser. Koncentrera dig på områden som mage, bröst och lår där bristningar är vanliga under graviditeten. Använd oljan regelbundet, helst efter bad eller dusch, för bästa resultat.

Sammanfattning

Burt's Bees Mama Bee Body Oil är en naturlig och vårdande massageolja speciellt utformad för gravida kvinnor. Med sina naturliga ingredienser och milda doft är denna olja ett perfekt val för att vårda och skydda din hud under graviditeten. Genom att regelbundet använda denna olja kan du minska risken för bristningar och hålla din hud mjuk och smidig. Prova Burt's Bees Mama Bee Body Oil och ge din hud den omsorg den förtjänar under denna speciella tid i ditt liv.

Ytterligare information

Varumärke

Burt's Bees

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Burt´s Bees Mama Bee Body Oil 115 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram