Cutrin Vieno Hairspray Strong 300 ml

  • Hårspray
  • Harmousse
  • Cutrin Vieno

Cutrin Vieno Hairspray Strong är en hårspray med en stark stadga. Den är perfekt för att skapa och fixera olika frisyrer. Med sin harmousse-formel ger den volym och fyllighet till håret samtidigt som den ger en långvarig stadga. Denna hårspray är lämplig för alla hårtyper och kan användas både till vardags och vid speciella tillfällen. Med Cutrin Vieno Hairspray Strong kan du skapa en hållbar frisyr som håller hela dagen.

129.00kr

  • ✅ Ger stark stadga för håret

  • ✅ Innehåller 300 ml produkt

  • ✅ Passar för alla hårtyper

  • ✅ Ger en naturlig och flexibel hållbarhet

  • ✅ Skyddar håret mot fukt och frissighet

Beskrivning

Cutrin Vieno Hairspray Strong - För en hållbar och stylad frisyr

Cutrin Vieno Hairspray Strong är en högkvalitativ hårprodukt som ger dig möjligheten att skapa en hållbar och stylad frisyr som håller hela dagen. Med denna hårspray kan du enkelt fixera din frisyr och samtidigt ge håret en naturlig och fräsch look.

Hållbar styling som varar hela dagen

Med Cutrin Vieno Hairspray Strong kan du vara säker på att din frisyr håller hela dagen. Denna hårspray ger en stark stadga som fixerar ditt hår på plats, oavsett om du vill ha en elegant uppsättning eller en avslappnad vardagslook. Du behöver inte oroa dig för att frisyren ska tappa formen eller bli platt under dagen.

Naturlig och fräsch look

En av fördelarna med Cutrin Vieno Hairspray Strong är att den ger håret en naturlig och fräsch look. Du behöver inte vara rädd för att håret ska se stelt eller klibbigt ut efter applicering. Istället får du en flexibel stadga som gör att håret behåller sin rörlighet och naturliga fall.

Enkel att använda

Cutrin Vieno Hairspray Strong är enkel att använda. Skaka flaskan väl innan användning och spraya sedan jämnt över håret på ett avstånd av cirka 30 centimeter. För att få extra stadga kan du applicera mer hårspray i de områden där du önskar det. Du kan även använda hårsprayen för att fixera en specifik frisyr eller för att ge extra volym åt håret.

Sammanfattning

Cutrin Vieno Hairspray Strong är en högkvalitativ hårspray som ger dig möjligheten att skapa en hållbar och stylad frisyr som varar hela dagen. Med denna hårspray får du en naturlig och fräsch look utan att håret känns stelt eller klibbigt. Appliceringen är enkel och du kan använda hårsprayen för att fixera frisyren eller ge extra volym åt håret. Ge din frisyr det stöd den behöver med Cutrin Vieno Hairspray Strong.

Ytterligare information

Varumärke

Cutrin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cutrin Vieno Hairspray Strong 300 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram