Rea!

Dapper Dan Matte Paste 100 ml

  • Hårvax gel
  • Dapper Dan
  • Matte paste

Dapper Dan Matte Paste är en populär hårvax gel som ger en matt finish till ditt hår. Med sin unika formula ger den stadga och flexibilitet samtidigt som den håller frisyren på plats hela dagen. Denna hårvax gel är perfekt för att skapa olika frisyrer och ger en naturlig look utan att lämna några rester eller kladd i håret. Med sin behagliga doft och enkel applicering är Dapper Dan Matte Paste ett utmärkt val för alla som vill ha ett snyggt och stylat hår.

126.00kr

  • ✅ Ger en matt finish för håret.

  • ✅ Innehåller 100 ml produkt.

  • ✅ Passar för styling av håret.

  • ✅ Ger stadga och flexibilitet till frisyren.

  • ✅ Lätt att applicera och tvätta ur.

Beskrivning

Dapper Dan Matte Paste - Perfekt för hårvaxning och styling

Dapper Dan Matte Paste är en högkvalitativ hårvaxgel som är speciellt utformad för att ge dig den perfekta frisyren. Med sin unika formula och mångsidiga användning är detta hårvax ett måste för alla som vill ha en snygg och hållbar styling.

Enkel applicering och långvarig effekt

Dapper Dan Matte Paste är enkel att applicera och ger en långvarig effekt. Den är idealisk för att skapa olika frisyrer, oavsett om du vill ha en naturlig look eller en mer strukturerad stil. Med denna hårvaxgel kan du enkelt forma och styla ditt hår precis som du vill ha det.

Volym och textur

Dapper Dan Matte Paste ger även volym och textur till ditt hår. Den hjälper till att skapa fyllighet och ger en matt finish, vilket ger en modern och trendig look. Oavsett om du har kort eller långt hår, kan du använda denna hårvaxgel för att skapa en frisyr som verkligen sticker ut.

Högkvalitativa ingredienser

Dapper Dan Matte Paste är tillverkad med högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot håret. Den innehåller inga skadliga kemikalier eller parabener, vilket gör den säker att använda regelbundet. Dess unika formula ger också en flexibel stadga, vilket innebär att du kan ändra din frisyr under dagen utan att behöva applicera mer produkt.

Varför välja Dapper Dan Matte Paste?

- Ger en hållbar och flexibel stadga - Skapar volym och textur - Ger en matt finish - Enkel applicering och långvarig effekt - Tillverkad med högkvalitativa ingredienser - Passar alla hårtyper och längder Sammanfattningsvis är Dapper Dan Matte Paste det perfekta valet för dig som vill ha en hårvaxgel som ger en hållbar och flexibel stadga, samtidigt som den ger volym och textur till ditt hår. Med sin unika formula och högkvalitativa ingredienser kan du skapa en frisyr som verkligen sticker ut. Prova Dapper Dan Matte Paste och upptäck skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Dapper Dan

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dapper Dan Matte Paste 100 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram