Dermaceutic Light Ceutic 40 ml

518.00kr

Beskrivning

Dermaceutic Light Ceutic - Nattkräm för ansiktsvård

Dermaceutic Light Ceutic är en högkvalitativ nattkräm som är speciellt utformad för att ge optimal vård och näring till din hud under natten. Denna ansiktskräm är en del av Dermaceutics omfattande sortiment av hudvårdsprodukter och är känd för sina effektiva resultat.

Fördelar med Dermaceutic Light Ceutic

Dermaceutic Light Ceutic innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som arbetar tillsammans för att förbättra hudens kvalitet och utseende. Här är några av de viktigaste fördelarna med denna nattkräm: 1. Exfoliering: Light Ceutic innehåller glykolsyra, en kraftfull exfolierande ingrediens som hjälper till att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelse. Detta resulterar i en jämnare och mer strålande hudton. 2. Återfuktning: Krämen är berikad med hyaluronsyra, som är känd för sin förmåga att binda fukt till huden. Detta hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, vilket ger en frisk och ungdomlig utstrålning. 3. Antioxidant skydd: Light Ceutic innehåller även C-vitamin, en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot skadliga fria radikaler. Detta hjälper till att förebygga ålderstecken och bevara hudens ungdomliga utseende.

Användning av Dermaceutic Light Ceutic

För att få bästa resultat, applicera Dermaceutic Light Ceutic på rengjord hud varje kväll innan du går och lägger dig. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen tills den har absorberats helt. Undvik kontakt med ögonen.

Sammanfattning

Dermaceutic Light Ceutic är en avancerad nattkräm som erbjuder en rad fördelar för din hud. Med dess exfolierande egenskaper, återfuktande effekt och antioxidant skydd, kan denna ansiktskräm hjälpa till att förbättra hudens kvalitet och ge dig en strålande och ungdomlig utstrålning. Prova Dermaceutic Light Ceutic och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Dermaceutic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermaceutic Light Ceutic 40 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram