Rea!

Dermalogica MultiVitamin Power Firm 15 ml

Det ursprungliga priset var: 855.00kr.Det nuvarande priset är: 684.00kr.

Beskrivning

Dermalogica Multivitamin Power Firm - En effektiv ögonkräm för ungdomlig hud

Dermalogica Multivitamin Power Firm är en högpresterande ögonkram som är speciellt utformad för att bekämpa ålderstecken och ge en ungdomligare hud runt ögonområdet. Med en unik formula som är rik på antioxidanter och vitaminer, hjälper denna ögonkram till att minska fina linjer, rynkor och slapphet.

Fördelarna med Dermalogica Multivitamin Power Firm

Dermalogica Multivitamin Power Firm erbjuder en rad fördelar för att förbättra hudens hälsa och utseende. Här är några av de viktigaste fördelarna med denna ögonkram: 1. Minskar synliga ålderstecken: Med sin kraftfulla formula hjälper Dermalogica Multivitamin Power Firm till att minska synliga ålderstecken som fina linjer, rynkor och slapphet runt ögonområdet. Den arbetar aktivt för att förbättra hudens elasticitet och fasthet. 2. Fuktgivande och närande: Denna ögonkram är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och nära huden runt ögonen. Detta bidrar till att förhindra torrhet och bevarar hudens ungdomliga lyster. 3. Skyddar mot fria radikaler: Dermalogica Multivitamin Power Firm innehåller antioxidanter som skyddar huden mot skadliga fria radikaler. Detta hjälper till att förebygga åldrande och bevarar hudens hälsa. 4. Lätt och snabbabsorberande: Formulan är lätt och snabbabsorberande, vilket gör att ögonkramen inte känns tung eller kladdig på huden. Den kan enkelt appliceras och absorberas snabbt för att ge omedelbara resultat.

Användning av Dermalogica Multivitamin Power Firm

För att få bästa resultat, följ dessa enkla steg för att använda Dermalogica Multivitamin Power Firm: 1. Rengör ansiktet noggrant och torka torrt. 2. Ta en liten mängd ögonkram och applicera den försiktigt runt ögonområdet. Undvik att få produkten i ögonen. 3. Massera försiktigt in ögonkramen med hjälp av ringfingret tills den har absorberats helt. 4. Använd ögonkramen morgon och kväll för bästa resultat.

Sammanfattning

Dermalogica Multivitamin Power Firm är en effektiv ögonkram som hjälper till att bekämpa ålderstecken och ge en ungdomligare hud runt ögonområdet. Med sin unika formula som är rik på antioxidanter och vitaminer, minskar den synliga ålderstecken som fina linjer, rynkor och slapphet. Den fuktgivande och närande formulan skyddar också huden mot fria radikaler och absorberas snabbt utan att kladda. Använd Dermalogica Multivitamin Power Firm regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en ungdomligare hud kring ögonen.

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica MultiVitamin Power Firm 15 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram